Zdravím, mám iPhone SE a home button při zmáčknutí udělá zvuk jak kdyby prasknutí, tak se chci zeptat zda máte nebo jste měl někdo stejný problém nebo jestli je to normální.? Děkuji za odpověď
Mělo by se ozvat jen takové tiché cvaknutí. Jinak telefon funguje normálně?? Pokud ne, šel bych se zeptat do prodejny.
Mobil funguje jinak normalne. Pravé dnes jsem se sla na prodejnu poptat a slečna mi rekla ze prý je to normální a ze takový zvuk, dokonce i hlasitější, slyšela u iPhonu 6
Můžu potvrdit. Můj otec má SE a někdy se stane že při stisknutí HomeButtonu se ozve takové lupnutí. Po pár zmáčknutích problém odezní. Stalo se ale, že se opět "lup nutí" vrátilo.
Taky jsem měl tento problém. Mě pomohlo potřít malinko HB lihem a párkrát proklikat, od tý doby to nedělá.
Ahoj, tak HomeButton mi to robí také, takové cvaknutí od doby, co jej mám (2 týdny) a ještě mi v telefonu cosi rezonuje, když telefon držím za spodní stranu u jacku a jakoby prstem cvakám k fotoaparátu od spodu, ozývají se rezonanční zvuky, dělá to někomu také?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.