Dobry den, Potreboval by som helfnut. Chcel by som downgradnut iPhone 5 na iOS6. Nejaky navod krok za krokom ako na to, jak pre blbeho. Nikdy som to neskusal ani nerobil jailbreak, takze skusenosti mam nulove. Napriek tomu by som do toho siel. Dlho som ho drzal na iOS 6, odkedy som updatoval na aktualne verzie je to stale hordie a horsie. Momentalne je na 10.0.1. IOS 6 tam chcem preto, ze sa mi viac pacil design ktory iphony mali pred flat designom. Navyse 6-ka bola super vyladena, rychla, na desinu uz patka nedtaci, seka to, je to nanic. Preto by som bol vdacny za akukolvek pomoc pri downgrade na iOS6
Myslím že to už nepojde.. ak áno tak v angličtine niečo na to je napr. na redmondpie.com a pod. stránkach prípadne Googluj.. na 9 by sa ešte malo dať, ak už nezablokovali 9 a myslím že ak si mal 9/10 na iPhone tak aj tak by si to na tej 6 nevydržal a budú ti chýbať nejaké veci z nových systémov.. Ja som si to tiež myslel že aká blbosť nový systém zbytočne mi spomalilo zariadenie MBP 13" Pro na OS X El Capitan (pričom málo noviniek tam bolo) a keď som downgradeol tak som po týždni musel spraviť znova update lebo som si nevedel už zvyknúť.. ono to na prvý pohľad znie dobre ale potom to už zistíš že je blbosť.
Dakujem za odpoved. Som tusil ze bez Jailbreaku sa nepohnem. A vedeli by ste mi odporucit teda nejaky navod, ako na Jailbreak, a nasledne downgrade na IOS6? Kludne aj v anglictine, len som to nikdy neskusal, ani sa tomu nevenoval tak ani neviem na akych strankach skusat.
Ono je jedna vec nove funkcie v novsich verziach IOS, ale v pripade iPhone 5 to uz ide velmi na ukor plynulosti. A ta je pre mna prvorada, tych par funkcii navyse mi chybat nebude. Chcem si z neho spravit taky retroiphone so starym IOS, ktory bol podla mna super. Onedlho aj tak kupim SE, takze tento ostane ako zaloha, ale chcel by som mu este dodat druhy dych pomocou firmware ktory ho nebude tak vytazovat.
Neda sa to a nepomoze ti ani JB, zbytocne sa namahas.
Volakedy sa to dalo ak si mal ulozene SHSH blobs ale od IP4S a vyssie je downgrade mozny len ak je applom podpisany konkretny ipsw.