Zdravim mam iP 15 pro max ios 17.2.1 a po 38 cykloch nabijania mi kleslo zdravie baterie na 99% neni to niak moc skoro ? Je to uplne normalne ? Ci
Zdravím, kde jste koupil telefon? Baterie by mohla být vyměněná a nemusí být originální.
Už se mi podobný problém stal. Před dvěma lety jsem si jako svůj první iPhone koupil iPhone XS od prodejce, který se tvářil jako solidní, což jsem následně zjistil, že byl falešný prodejce který prodával použité telefony za nové…
Na telefonu bylo při koupi nalepeno ochranné sklo, a prodejce mi řekl, že mi ho už nalepil, abych si nemusel shánět další. Po sundání skla doma jsem zjistil, že je displej poškrábaný, a po každém asi pátém nabití mi klesla kondice baterie o 1–2 %.
Když jsem s telefonem šel do servisu, bylo mi řečeno, že telefon má vyměněnou baterii za nekvalitní čínskou, která nevydrží nabíjení 20W nabíječkou, ale pouze 5W a nebo jestli nabíjíte telefon výkonnější nabíječkou než která je pro váš iPhone určený.
Ale pokud jste kupoval nový telefon v prodejně, jako je Datart nebo Alza, šel bych ho reklamovat.Kupil som cez datart cize urcite je to original vsetko .. pisal som do istorsu a povedali ze mozem dojst na diagnostiku tak uvidime