Zavřít reklamu
  • Potíže s Apple ID #54634

Zdravím všechny, kteří vynaloží úsilí a stráví čas s pomocí vyřešení tohoto problému.

Abych všechno uvedl na pravou míru, já osobně jsem uživatel Applu více jak 10 let a se založením Apple ID jsem neměl sebemenší problém (na novém zařízení) a ani s přihlašováním se a přechodem na novější modely produktů Apple. To k mé osobě.

Potíž je nyní ale v tom, že jedno z mých starších zařízeních přebral taťka. Já tam vše odstranil, odhlásil se. Při založení Apple ID pro taťku mi telefon dává feedback, že Apple ID nelze vytvořit. Pro šťourali doplňuji, že jsem založení zkoušel na zmiňovaném iPhonu, zkoušel jsem to na Macu, iTunes, přes různé prohlížeče, na Wifi, datech a neustále ta stejná hláška. NEpoužívám k založení doménu @icloud.com (zase takový neandrtálec nejsem, abych tam dával email, který prakticky ještě v tuto chvíli neexistuje), ale standardní letitý seznamácký email, který u Applu nikdy registrovaný není.

Někde jsem se dočetl, že na konkrétním zařízení je možné vytvoření určité množství Apple ID za jeden rok, ale nenašel jsem to nikde podpořené ze stránek Apple. Podpora moc moudrá nebyla.

Proč je to pro mě důležité, aby tam to Apple ID bylo, když lze telefon užívat i bez něj?

Na to existuje jednoduchá odpověď - starší lidi rádi fotí a milion fotek zabere nepřeberné množství místa a na to 64 GB paměť nedostatečná. Chci využít možnosti iCloudu, aby fotky byly "pověšené", protože vím, jak často můj taťka mění telefony. Navíc ten Android, který nyní stále ještě tedy má, má možnost využití paměťové SD karty.

Děkuji všem, kteří to dočetli až sem a zvlášť těm, kteří budou znát nějaké postupy k řešení tohohle problému.

PS: Ano, jako každý malý školák si na tohle vzpomněl v jedenáct hodin večer, že to nutně potřebuje řešit

Ještě jednou díky,

Marek

Odpověď na: Potíže s Apple ID

celý text

.