Zavřít reklamu
  • Porucha s nabíjaním #53134

    Dobrý deň prajem. Prosím Vás, potreboval by som odbornú radu. Kúpil som zánovný iPhone v jednom kamennom elektre. Dal som si v autorizovanom servise vymeniť batériu za novú.

    Výdrž je perfektná. Problém je v tom, že keď sa pohybuje okolo 40% a pripojím ju k nabíjačke (USB-C 20W originál) tak klesne o 2% a až potom začne nabíjať. Toto robilo aj pred výmenou batérie.

    Neviete čo by to mohlo robiť? Batéria je na 100% originál, nezobrazuje žiadne upozornenie a naozaj tá výdrž je ako pri novom telefóne. Napadlo mi, že to môže robiť nabíjací konektor, ale to by asi nenabíjalo vôbec, či nie?

    Mám na ňom ešte jeden problém. Pozrel som si viaceré rady a tipy od odborníkov Apple na predĺženie výdrže batérie - vypol som takmer všetko čo spotrebúva batériu. Napriek tomu mám problém s vybíjaním cez noc za 6 hodín stiahne aj 10% pri nečinnosti a keď pozriem, čo spotrebovalo batériu, tak nájdem kolonku "žiadne mobilné pokrytie". Podotknem, že som v horách a tu v dome nemám cez noc signál, resp. odkladám si mobil na parapetu, kde nie je žiaden signál. Z Applu mi povedali, že iPhone sa stále pokúša pripojiť na satelit, a to vybíja batériu.

    Ďakujem za každú radu.

    Porucha s nabíjaním #53135

    tak v čem je problém, když je výdrž perfektní ? kup si telefon za pár korun, a nebudeš úzkostlivě řešit takové chujoviny. jasně, že se bude baterie víc vybíjí, když nemáš signál a telefon se ho snaží najít. představ si, že ti v applu řekli pravdu 😀

Odpověď na: Porucha s nabíjaním

celý text

.