Zavřít reklamu
  • Obal k Macbook pro 14″ 2023 #52789

Ahoj, máte někdo tip na vhodný obal (pouzdro na zip) na macbook pro 14" ? Bylo mi doporučeno v obchodě toto https://www.istores.cz/produkt/pipetto-pouzdro-ultra-lite-pro-macbook-pro-13-2016-2019air-13-2018-black-2194873 ale je to úplně na těsno a celkem se bojím, že mi ZIP při zavírání poškrábě macbook a navíc si chci pořidit i takový ten nacvakávací polykarbonát na macbook a s tím se to tam 100 pro nevleze.

Obal k Macbook pro 14″ 2023 #52793

Já používám Fixed - takovou koženou obálku. Je dost pevné a nemohu si jej vynachválit. Nevýhoda pro někoho muže být, že uvnitř není žádné mikrovlákno. Na druhou stranu je tím pádem menší pravděpodobnost, že se tam uchytí nějaký bordel, co MacBook poškrábe.

Nacvakávací polykarbonát jsem měl kdysi na MacBook Air.

1. hrozně nevzhledné
    2. blbě se nasazoval a ještě hůř potom sundaval. (Měl sem pocit, že se MacBook škrábe už během toho)
    3. Okamžitě se poníčil a “zašel”, takže to fakt nevypadalo vůbec hezky.

Obal k Macbook pro 14″ 2023 #52798

Nacvakávací polykarbonát mam na MacBook Air.

1/ vzhled uplne v pohode

2/ naseni uplne v pohode, sundavani horsi, ale proc to sundavat ze? Za 8let nic posklabanyho neni

3/ mel jsem svitive zeleny polopruhledny, libil se vsem, bylo to oziveni. Pak jsem to v roce 2018-2019 vymnenil za transplarenti a nema zadny poslozeni doted. macbook je pouzivan denne.

kazdopadne pokazdy koupen v na ebay
    To co stoji v prepoctu 300,- s postou stoji na alze 1000,-

Odpověď na: Obal k Macbook pro 14″ 2023

celý text

.