Zavřít reklamu
  • iPhone 12 blbne signál a data #51764

Zdravím už tak týden mě trápí u iPhone 12 vypadávání signálu. Projevuje se to když jsem doma tak mám pouze 1 čárku a místo LTE nebo 5G mám pouze E. Po pár hodinách doma se mi ztratí signál úplně a zase najede a takhle se to opakuje ale nikdo se mi nedovolá(dělá to převážně v každém baráku či bytu kam přijdu). Když vyjdu ven signál se vrátil do normálu a začnou mi chodit sms že mi nemohli dovolat. Zašel jsem do T-mobile tam mi simku vyměnili ale přijde mi to ještě horší. Myslíte že je chyba v mobilu nebo na straně T-mobile? Děkuji za odpovědi.

iPhone 12 ještě v záruce 🙂

iPhone 12 blbne signál a data #51778

Kennystunt píše:
    Zdravím už tak týden mě trápí u iPhone 12 vypadávání signálu. Projevuje se to když jsem doma tak mám pouze 1 čárku a místo LTE nebo 5G mám pouze E. Po pár hodinách doma se mi ztratí signál úplně a zase najede a takhle se to opakuje ale nikdo se mi nedovolá(dělá to převážně v každém baráku či bytu kam přijdu). Když vyjdu ven signál se vrátil do normálu a začnou mi chodit sms že mi nemohli dovolat. Zašel jsem do T-mobile tam mi simku vyměnili ale přijde mi to ještě horší. Myslíte že je chyba v mobilu nebo na straně T-mobile? Děkuji za odpovědi.

iPhone 12 ještě v záruce 🙂

Stejný problém u IPhone 13, také je v záruce. Síla signálu klesá ze čtyř čárek třeba na jednu, nebo dvě. Zkoušel jsem různé postupy dle internetu, ale nepomáhá. Vždy plný signál - čtyři čárky a za chvíli pouze dvě čárky. Ve velkých uzavřených prostorách se nedovolám. Není žádná čárka signálu. Také mám T-Mobile. Reklamovat telefon? Za ty peníze by to mělo šlapat jako hodinky.

iPhone 12 blbne signál a data #51780

Stejný problém - mám 12 Pro a Vodafone. Nejprve jsem myslel, že je to starou SIM. Udělal jsem si e-SIM ale nic to nevyřešilo.
    Nestává se mi, že bych neměl signál vůbec, ale kde mají lidi 3 čárky a LTE mám čárku jednu a 3G.

iPhone 12 blbne signál a data #51781

Kluci normálně nedělám si srandu ale začalo to blbnout když jsem si dal na mobil kryt z Aliexpresu. Před 3 dny jsem to vyměnil zpět za starý originální a světě div se signál nevypadává a mám skoro všude 3 čárky :O absolutně to nechápu. Doufám že vám moje rada pomůže. Krásný svátky

iPhone 12 blbne signál a data #51790

Dneska jsem udělal přeinstalaci celého telefonu- kompletně jsem vše smazal a nainstalovat znova jako nový telefon. Je to mnohem lepší. Čtyři nebo tři čárky. Vyzkoušejte a dejte vědět.

iPhone 12 blbne signál a data #51794

3g je vypnute, v pripade vypadku 4G/LTE nebo 5G se to pak prepne na EDGE

iPhone 12 blbne signál a data #51795

Kennystunt píše:
    Kluci normálně nedělám si srandu ale začalo to blbnout když jsem si dal na mobil kryt z Aliexpresu. Před 3 dny jsem to vyměnil zpět za starý originální a světě div se signál nevypadává a mám skoro všude 3 čárky :O absolutně to nechápu. Doufám že vám moje rada pomůže. Krásný svátky

Nevhodný kryt tlumí příjem telefonu - nejvíce kovový. Mohu posoudit i sám. Mám častečně kovový - rámeček kolem telefonu. Když ho sundám, tak se příjem telefonu o něco zlepší.
    Měřeno pomocí : 3001#12345#

iPhone 12 blbne signál a data #51796

Dnes znovu odskoušeno (Kaufland) a znovu téměř bez signálu. Občas úplně bez. Všichni okolo vesele telefonují s telefony za čtvrtinovou cenu ...
    Půjde do servisu.

iPhone 12 blbne signál a data #54409

Dobrý den, zajímalo by mě, zda jste problém vyřešil. Mám stejný probléms iphone 13mini, špatný signál, skoro jen edge a občas mi i spadne hovor, sim menena, nic se nestalo, mám o2 a u něj sem i tel kupovala a už třetí neznámá reklamace, že je vše v pořádku...

iPhone 12 blbne signál a data #54503

Zdravím. Zdá se mně, že se to trochu zlepšilo "tak nějak samo od sebe". Nic jsem s tim nedělal, ale je to lepší. Třeba to vylepšila nějaká aktualizace - nevím...

iPhone 12 blbne signál a data #54581

Ahoj,
    ču tuhle diskuzi, mám podobný problém. Mobilní data téměř nikdy nejsou, ve většině případů mi přijde jen SMSka, že se mi někdo pokoušel dovolat, přitom signál mám. SIMka měněná. Samsung za 4k tohle nikdy nedělal...pomohli někomu v servisu či na reklamaci?

iPhone 12 blbne signál a data #54794

Podobny problem IP 12 pro . Opakovane jsem bez signalu nebo E. Snad 50x za den musim dat rezim letadlo a zpet a hned 5G. Sim menena. Mam O2. Uz nevim co s tim. Asi vymenim telefon. Potrebuju 100% funkcni zarizeni …

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.