Dobrý den,
zvažuji pořídít domů iPhone 14 Pro. Akorát váhám jakou barvu. V domácnosti, kromě iPhone 4, máme včechny produkty Apple bílé/stříbrné, tak nějak mi to k Applu patří. Nemáme žádný "Pro" produkt, jen iPad, iPhone 8 + 13.
Řady Pro mají kovové rámečky.Neměl jsem možnost to fyzicky omakat, ale bojím se u stříbrné 14 Pro, že se to hned umatlá od prstů, protože rámeček je dost lesklý.
Ovšem u černé/tmavé zase mám obavy, že jakékoli škrábance budou vidět (u mého ibílého Phone 13, který má šedý hliník rámečku, tak klepance jsou dost znatelné, protože vystupuje cosi tmavého pod šedým povrchem (že by to byla jen barva hliníkového odstínu na materiálu, nebo vystupuje plnič pod lakováním)? Protože, kbyby to byl celé hliník, neměl by povlak a podklad - porovnávám např. s hliníkovými díly na motorce (zde klepanec je jen důlek, ale má stejnou barvu)
Co udělá klepanec nebo škrábanec na lesklé chirurgické oceli ve stříbrné variantě?
Pozn. v mládí jsem měl černou hliníkovou Nokii 8500 a ta taky při oděrce prosvítala jiná barva podkladu než byl černý povrch.
Děkuji