Zavřít reklamu
  • Přehřívání při nabíjení #51177

Zdravím,

mám iphone 13 mini s iOS 16 a mám tento problém.
    když v autě připojím iphone přes kabel, abych si mohl promítat navigaci na displeji auta se při nabíjení telefon hrozně přehřívá. Samotný telefon má vypnutý displej.
    Když nabíjím telefon normálně ze sítě, tak k tomu přehřívání nedochází. Nevíte, čím to může být?
    Napadá mě pouze, zkusit aktualizovat všechny aplikace, zkusil jiný nabíjecí kabel atd..

Přehřívání při nabíjení #51179

Mám to stejné na iPhone 12 Pro Max. Na displeji se zobrazí hlášení, že nabíjení bude pokračovat, jakmile se sníží teplota telefonu. Po připojení telefonu k autu kabelem probíhá také nabíjení, ale stejná hláška se mi občas zobrazuje také na bezdrátové nabíječce. Telefon má nyní skutečně v iOS 16 při nabíjení mnohem vyšší teplotu. Myslím, že je to asi chyba v iOS 16, asi nebude zcela odladěn a při další aktualizaci to bude v pořádku.

Přehřívání při nabíjení #51181

Anonymní uživatel píše:
    Mám to stejné na iPhone 12 Pro Max. Na displeji se zobrazí hlášení, že nabíjení bude pokračovat, jakmile se sníží teplota telefonu. Po připojení telefonu k autu kabelem probíhá také nabíjení, ale stejná hláška se mi občas zobrazuje také na bezdrátové nabíječce. Telefon má nyní skutečně v iOS 16 při nabíjení mnohem vyšší teplotu. Myslím, že je to asi chyba v iOS 16, asi nebude zcela odladěn a při další aktualizaci to bude v pořádku.

Tak to mám naproste stejné.
    Nejspíše to bude chyba v iOS 16. Musíme doufat, že to v další verzi opraví.

Přehřívání při nabíjení #51182

Michal píše:

Anonymní uživatel píše:

Ano, myslím, že to bude v pořádku 🙂 Nyní to řeším tak, že než jdu do auta, tak se snažím, aby byl telefon předem, co nejvíce nabit z bezdrátové nabíječky, kterou mám doma. Na ní probíhá nabíjení pomaleji a telefon se ne tak hodně zahřívá. Když připojím mobil kabelem v autě, tak se spustí rychlé nabíjení a to mobil nyní skutečně hodně přehřívá. Když je přednabitý, tak se nabíjení tak často nespustí. Bojím se, aby mi to přehřívání nezničilo mobil. Vím, že je tam tepelná pojistka, ale přeci jen vysoké teploty ničí baterii

Přehřívání při nabíjení #51183

mattes píše:

Michal píše:

Anonymní uživatel píše:

Ano, myslím, že to bude v pořádku 🙂 Nyní to řeším tak, že než jdu do auta, tak se snažím, aby byl telefon předem, co nejvíce nabit z bezdrátové nabíječky, kterou mám doma. Na ní probíhá nabíjení pomaleji a telefon se ne tak hodně zahřívá. Když připojím mobil kabelem v autě, tak se spustí rychlé nabíjení a to mobil nyní skutečně hodně přehřívá. Když je přednabitý, tak se nabíjení tak často nespustí. Bojím se, aby mi to přehřívání nezničilo mobil. Vím, že je tam tepelná pojistka, ale přeci jen vysoké teploty ničí baterii

Toho poškození baterie vysokou teplotou se také bojím, ale doufám že co nevidět vyjde update.

Přehřívání při nabíjení #51196

K poškoezní nedojde, telefon si to hlídá. Proto ta hlášeka a vypnutí nabíjení.

Jinak stejný problém 13 mini, děje se od iOS 16.

Přehřívání při nabíjení #51228

Nemůže být problém v aplikaci navigace?
    Včera IP13 mini, iOS 16 a během hodinové navigace vše v pořádku. telefon se nabíjel pomalu, z 80ti procent to za hodinu navigováni waze vzrostlo na 86. telefon jen vlažný.
    Nabíjím vestavěným usb z auta, kterej má asi 1A

Přehřívání při nabíjení #51230

Aktualizoval jsem na 16.1 a stále se telefon velmi zahřívá při nabíjení v autě a při promínátí navigace na displej auta.
    Bohužel jsem zatím nepřišel na to, jak zamezit takové zahřívání.

Přehřívání při nabíjení #51255

Hlásím, že po aktulizaci na 16.0.2 již přehřívání při připojení k CarPlay nepozoruji :-))

Přehřívání při nabíjení #51319

Ahoj, mám to podobně, Iphone 12 Pro, při napojení na Car play v autě se po cca 30 min zahřeje tak, že se přestane nabíjet s hláškou, která zde byla popsána výše. IOS 16.0.2 zatím nepomohl...

Přehřívání při nabíjení #53428

hlásím stejný problém, mám iphone 13 Pro, používám ho rok a poslední dobou se mi iphone přehřívá i při normálním nabíjení ze zásuvky doma… jestli je to tou aktualizací, tak doufám, že se to brzy spraví. Vím, že si telefon sám hlídá teplotu, ale i tak se bojím, aby se mi nezničil…

Přehřívání při nabíjení #53429

Tak ono je to hlavne tim ze je venku 34°C a baterka nabiji, je pustena navigace s displej sviti

Pokud to neni na vydechu ventilace kde fouka klima tak se to holt hreje, za par dni to bude zade v pohode

Přehřívání při nabíjení #53444

Zdravím,
    mám rok starý iPhone 11 a přehřívání mám jen když ho připojím v autě k nabíječce 20W a to vždy. Nabije se do cca 70-80% a zahlásí zastavení. Naopak doma nabíjím slabou 5W nebo max 10W, pozvolna přes noc a tam jsem přehřívání ještě neregistroval.
    Jen má zkušenost.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.