Zavřít reklamu
  • Iphone – po smazání všech fotek, stále obsazeno 2,66 GB fotografiemi! #50521

    Zdravím.
    Prosím o pomoc. Již dlouhá léta po zaplnění telefonu všechny fotogalerie přetáhnu do PC, následně vše smažu. Nic nenechávám v žádné složce. Dnes se mi stala zajímavá věc. Udělal jsem vše jako vždy, na svém iPhone XR a druhém iPhone 12. U mého XR se však stalo to, že fotky zabírají stále velké množství, konkrétně 2,66 GB v interním úložišti! Na druhém telefonu asi 500 MB. Oba mají poslední aktualizace iOS.
    Opakovaně jsem telefon restartoval, zkoušel úplně vypnout cloud. Nic nepomáhá, nechápu co se stalo. Žádné fotografie nyní v iPhonu skutečně nemám. Má s tímto někdo podobnou zkušenost?
    Předem děkuji za jakékoliv odpovědi...
    P.

    Iphone – po smazání všech fotek, stále obsazeno 2,66 GB fotografiemi! #50525

    Dodatek:
    Aby toho nebylo málo, tak mi během dne vyskočilo obsazení systémovými daty z 8 na 14 GB. Až několik hodin po smazání fotek. Co kdybych měl méně volného místa? Takové skoky v úložišti přece nejsou běžné.

    Iphone – po smazání všech fotek, stále obsazeno 2,66 GB fotografiemi! #50532

    Tak ono hlavne neni vubec bezne to tve fungovani 🤣 dalo by se rict ze takovy system by nevymyslel snad ani chovanec prazskych Bohnic.
    Ma rada: vykasli se na ty tve harakiri, zaplat si tech 50GB, nefot kazdou blbost/pitomost a sebe a roky nebudes muset s fotkama nic resit.

    Iphone – po smazání všech fotek, stále obsazeno 2,66 GB fotografiemi! #50536

    50 GB cloud mám, jen mě zajímalo, proč oproti jiným uživatelům zabírá prázdná aplikace Fotky tolik místa. Tvá odpověď vůbec neřeší to, proč pouze mně zabírá tato aplikace tolik místa. Pokud nedokážeš poradit, nemusíš zde psát 😉
    Jinak otázku ohledně systémových dat mám vyřešenou. Tento údaj se mění, už mám zase nízkou hodnotu. Pokud však někdo dokáže poradit, jak docílit zmenšení toho obsazeného prostoru fotkami, které tam nejsou, budu rád.

    Iphone – po smazání všech fotek, stále obsazeno 2,66 GB fotografiemi! #50537

    Pokud neuneses holy fakt, ze to co delas, respektive jak fungujes, je jak ze zvlastni skoly, tak nepis na forum.
    Ty data jsou napriklad data uprav fotek vidii co jsi provadel. A ne, nemusi zmizet spolu se smazanim fotky. Zvlaste pokud se, diky tvemu dlouhodobemu fungovani stradaji a stradaji.

    Iphone – po smazání všech fotek, stále obsazeno 2,66 GB fotografiemi! #50538

    Prosímtě, uživateli ":)" co to tady meleš za ho*na? proč někoho uráříš? Je zcela běžné si fotky přetahovat z telefonu ať už pro uvolnění místa nebo jako rezervu kdyby se telefon ztratil. Běž si někam vymáchat hubu, asi tě málo doma bili. Přijde ti tvoje chování ze zvláštní školy normální? Na tobě se dobře podepsal rozvod rodičů teda..asi se ti věnoval jenom tvůj strýček který tě osáhaval, jiné vysvětlení pro tebe nemám, zajdi si za psychologem.

    Petře, možná to bude i tím, že se některé fotky ukládají do mezipaměti když projíždíš web nebo instagram a tak. Zkus u všech aplikací, které pracují s obrázky vymazat cache, popřípadě si projdi všechny složky v telefonu, v některých skrytých podsložkách můžou být tyto náhledy uloženy.

    Iphone – po smazání všech fotek, stále obsazeno 2,66 GB fotografiemi! #50539

    Ano, Jirko, je zcela bezne mit na WIN icloud sync, kdy se ti SAMY STAHUJÍ fotky z iCloudu (JEDNOSMĚRNĚ, takze ZÁLOHA), ktery se plni z iPhonu/iPadu/Macu.
    Neni vubec potreba se k mobilu chovat podobne jako k “velkemu” fotaku. Naopak, takove chovani jak z pomocne skoly muze byt pricinou problemu s daty. Tj. to ze ma navyky a fungovani jak mamlas neni chybou Applu a TY muzes se klidne postavit na hlavu, ze mu to narovinu sdelim.

    Tva rada je uplne, ale uplne k nicemu, protoze sandbox.
    Aplikace Fotky nefunguje v prostoru mezipameti, ale ve svem vlastnim prostoru, a v nem mu zustavaji data. Takze nahledy z nativnich programu a jinych pitomosti tretich stran se do sekce aplikace Fotky VUBEC NEUKLADAJÍ. Však to sám píše, jen ty neumíš číst a pochopit psaný text

    Takze ano, ja si vymacham nekde hubu, ale ty vis a radis uplne kulove 🤣 to mas asi z toho, jak sam pises, osahavani stryckem.

    Dokud se bude chovat a fungovat jak mamlas, bude mit ”problemy”. Az zacne pracovat s telefonem tak, jak to bylo vymesleno a zamysleno, tak zjisti jak je vse krasne jednoduche a jaky byl celou dobu vul. Bohuzel, nedojde to tady sam o sobe za cas napsat.

Odpověď na: Iphone – po smazání všech fotek, stále obsazeno 2,66 GB fotografiemi!

celý text

.