mám na iphone 12pro problém v tom, že se mi jednou za čas totálně pomíchají přijaté SMS včetně imessage a nejsou řazené podle data přijetí. Je to hrozný opruz a tohle jsem neviděl ani u nejlevnějšího androidu nebo i jiného systému. Je to tak blbě udělaný, nebo něco nastavit ? neví někdo ? Díky
Ano, to právě řeším, také se mi pomíchají nově došlé SMS mezi ty starší ale neumímm přijít na to proč???
bohužel tady na foru asi nikdo s tímto problém nemá, nebo všichni používají systém SMS nějak jinak. Určitě jsou tu lidi, kteří s iOS umí a dost jej znají. Podle toho že nikdo nereaguje, bych řek že je to problém na straně Applu.
Asi neumím pořádně používat Apple SMS a imessage, protože všude to všichni hrozně vychvalují, ale to že se komunikace neřadí časově chronologicky zasebou a to i v rámci komunikace s jedním člověkem je dost frustrující a pro mne naprosto nepoužitelné. S tímhle android v jakéholi prehistorické i nové variantě problémy nemá. Takže i přes veškeré nevýhody mě to donutilo používat ve větší míře Wcp. To je u telefonu za 30tis dost smutný výsledek a s tím jak je Apple vychvalovaný dost tristnívýsledek fungování základního SW.Dobrý den,
esemesky mám taktéž promíchané, musím složitě hledat.
Komplikuje to život.
Známí co mají IPhone také neví a mají stejné problémy.Nebo lidi nepisou sms
Ja v podstate 100% jen whatsapp a viber
Klasicky sms nic s imessage taky nepouzivam
Tento problém nemám a asi teda budu vyjímka, ale nikdy jsem si nevšiml, že by se mi něco podobného stalo.
Mám naprosto stejný problém a přijde mi až neuvěřitelné, že takto nedotażenou aplikaci vůbec Apple vypustil do světa!!
Už asi 7 let se modlím, aby umožnili fulltext vyhledávání v imessage. A stále nic. To by mělo větší smysl.