Zdravím,
sháním kvalitní pouzdro na iphone 12 Pro. Kde nakupujete kvalitní pouzdra, co opravdu vydrží? Jsem už bezradná, vždycky mám pouzdro na chvilku a už mě to nebaví. Jo, a taky bych chtěla aby i poudro tak nějak vypadalo a taky, aby to zvládla cenově moje peněženka 🙂
Jana píše:
Zdravím,sháním kvalitní pouzdro na iphone 12 Pro. Kde nakupujete kvalitní pouzdra, co opravdu vydrží? Jsem už bezradná, vždycky mám pouzdro na chvilku a už mě to nebaví. Jo, a taky bych chtěla aby i poudro tak nějak vypadalo a taky, aby to zvládla cenově moje peněženka 🙂 našla jsem tohle, co na to říkáte? https://revocase.cz/749-iphone-12-pro
😁 “ sháním kvalitní pouzdro na iphone 12 Pro” + “ aby to zvládla cenově moje peněženka” 🤣
A co na to rikame? Hnusne pouzdra, hledej dal 😉
Osvědčil se mi Spigen. Jde o to, jestli chce člověk "dizajnovku" nebo ochránit telefon. Ale mě osobně spigen oslovil a líbí se mi.
léta používám od Picasse ULTIMATE CASE s vlastním designem a přemýšlím o přechodu na kryty NJORD, ale až nějaký uvidím reálně.
Ono se to spíše odvíjí od toho, co od člověk pouzdra vyžaduje?!
Zda trvanlivost a ochranu, či podporu Magsafe, průhlednost, materiál, nebo to musí mít nějaký infantilní obrázek Pikaču a podobně....
Takže se pak výběr může ze současných několika tisíců zúžit.Já osobně volím prvotní funkci . tj. ochranu a aby vypadalo. Vřele mohu doporučit Njord - má Magsafe, vypadá luxusně a pouzdro z lososího kožichu každý nemá.
Také je fajn nějaké levné průhledné silikonové pouzdro s ochranou rohů. Sice za pár měsíců zežloutne, ale vyhodí se a koupí jiné.mike-biker píše:
...Vřele mohu doporučit Njord - má Magsafe, vypadá luxusně a pouzdro z lososího kožichu každý nemá. ...Njord je sice hezký kryt, ale Jana shání na iP 12 Pro a to Njord s MagSafe nemá - ten je až u 13kové řady 😉
Aha, to jsem nevěděl. Já mám 13 Pro a 13 Mini. Ale stejně se tady paní či slečna od 25.3. nevyjádřila a tím pádem je to passé.