Dobrý den,
zhruba od konce loňského roku mi nefunguje trvalé přihlášení na stránkách na webu. Neustále vyplňovat přihlašovací údaje a souhlasit s aktualizovanýma cookies je strašně obtěžující. Nevíte někdo prosím, kde co nastavit, aby to opět zůstalo trvale přihlášené?
Díky moc za odpověď.
Ono to nemusi byt ani prohlizecem jako to je webovou strankou, ktera se nespokoji s povolenim pouze omezeneho “nutneho” trackovani a timto si vynucuje odsouhlaseni vseho…
Osobne se s tim setkavam od noveho roku na dost strankach.Co se tyka odhlasovani, to taky nemusi byt na strane prohlizece, ale opet webove stranky.
Mne to dela to same kdyz jedu v anonymnim rezimu
Ale tech par webu jedu v normalnim rezimu s tam mne to neodhlasuje
U anonymniho rezimu to je jasne 😉 ale tohle se deje od noveho roku (nejspise nejaka nova legislativa) a u nekterych, a nutno podotknout, velmi serioznich webu to mam uz tak po 10…
U Googlu jsem si na to zvykl kdyz tam jednou za mesic zaskocim a zakazu mu vse co jde :D, ale je to uz dosti caste i u jinych portalu.No pekne “pocesky” to portaly obchcavaji 😆
Z nezbytnych alias nutnych vytahly tu “funkci”, ktera zjistuji jestli uz se souhlasilo/nesouhlasilo a nacpali je k analytickemu baliku, ktery vsak hlavne obsahuje smirovaci veci 😆
Takze aby si portal pamatoval, ze je nesouhlaseno, tak musite odsouhlasit smirovani na pozadi 🤣