Ahoj, poradil by mi někdo jaký rozbočovač koupit na Ipad 12,9, 2020? Potřebovala bych aby měl 2x USB a 1x USB-C. Cenově okolo tisícovky.
A plus 1 USB-C k napajeni hubu a ipadu 😉
Holka, jen na baterku ti ten hub fungovat nebude.Ale ze jsem tak smely, k cemu toliko portu???
Tak jedno Usb na externí disk a druhý na foťák. Usb-C na nabíjení tabletu 😊
Veru, tak v fotak bude v pohode, ale externi disk bez pridavneho napajeni nerozjedes ani kdyby to bylo SSD…
A uprimne, pokud takto uvazujes, mela by jsi se prvne zamyslet nad svym workflow, protoze tohle by ani na Hrade nevymysleli…
ahojky, na "usměváčka" se vykašlete, jen moralizuje, třeba Vám pomůže toto
https://www.iwant.cz/HyperDrive-4v1-USB-C-Hub-iPad-Pro-2018-2020-vesmirne-sedy-p56074
Jake moralizovani Mirku?
Sam pripojuji staricke zrcadlo pres lightning to USB a vazne mi unika logika mit jeste k tomu najednou pripojeny usb kabelem externi disk.Jedine zeby Verca chtela z iPadu udelat nahradu Macu/PC na praci s fotkama 😁 coz je taky trochu mimo…
Ano, chci si přetáhnout fotky z foťáku na externí disk, nevím co je na tom špatného?
Mirku díky.
Na tenhle jsem se taky koukala. Mám vybraný tento : CONNECT IT CHU-8010-AN USB-C 5v1
Na noťase jsem měla Hama usb 2.0 hub. Přemýšlela jsem i o redukci, jestli by mi nestačila.Otázka je, zda ten HUB bude vůbec s iPadem spolupracovat, jelikož sám výrobce uvádí "Kompatibilní s operačními systémy Windows XP/Vista/7/8/10/ a Mac OS X (funkce produktu, které nejsou podporovány Mac OS X, nemusí fungovat správně)" https://www.connectit.cz/produkty/huby-a-switche/connect-it-usb-c-hub,-externi,-antracitovy-(1) 😉
Nic na tom neni spatneho, jen takova drobnost, ze nez postahujes vetsi mnozstvi fotek z fotaku (doufam ze to neni MTP/PTP zarizeni) pomoci iPadu na externi disk, tak klidne i 100x vymenis kartu za jinou prazdnou…
A to uplne ignoruji ten zcela logicky krok v podobe nechani externiho disku doma u pocitace v siti a vyuziti iCloud Photos.: ) píše:
Jake moralizovani Mirku?Sam pripojuji staricke zrcadlo pres lightning to USB a vazne mi unika logika mit jeste k tomu najednou pripojeny usb kabelem externi disk.
Jedine zeby Verca chtela z iPadu udelat nahradu Macu/PC na praci s fotkama 😁 coz je taky trochu mimo…
... no, nevšiml jsem si, že bys Veronice navrhnul nějaké zařízení, které chce, jen "moralizuješ", jak to má podle tebe správně dělat a jak to doteď i do budoucna hodlá dělat "hrozně špatně". A to teda sorry, ale to je opravdu špětně od tebe.
Btw. doporučovat v dnešní době někomu iCloud Photos, je poněkud úsměvné, tedy podle méhop názoru. Všechno co máš v cloudu nemáš pod svojí kontrolou a podléhá to veřejné kontrole. Takže asi tak.
Ale nechci to tady plevelit, co kdybychom toho nechali a soustředili se na opravdovou pomoc tázající.Nedávám fotky na disk Google nebo iCloud...
Dávám si je na disk, takhle je to pro mě přehledný.Mirek píše:
: ) píše:
Jake moralizovani Mirku?
Sam pripojuji staricke zrcadlo pres lightning to USB a vazne mi unika logika mit jeste k tomu najednou pripojeny usb kabelem externi disk.
Jedine zeby Verca chtela z iPadu udelat nahradu Macu/PC na praci s fotkama 😁 coz je taky trochu mimo…
... no, nevšiml jsem si, že bys Veronice navrhnul nějaké zařízení, které chce, jen "moralizuješ", jak to má podle tebe správně dělat a jak to doteď i do budoucna hodlá dělat "hrozně špatně". A to teda sorry, ale to je opravdu špětně od tebe.
Btw. doporučovat v dnešní době někomu iCloud Photos, je poněkud úsměvné, tedy podle méhop názoru. Všechno co máš v cloudu nemáš pod svojí kontrolou a podléhá to veřejné kontrole. Takže asi tak.
Ale nechci to tady plevelit, co kdybychom toho nechali a soustředili se na opravdovou pomoc tázající.
Tak ted jsi se strelil do obou vlastnich nohou 😀
Takze, podle tveho nazoru je v dnesni dobe pouzivani iCloud Photos ponekud usmevne, ale pouzivani samotneho chytreho telefonu je v pohode. Reknu ti tajemstvi, to ze mas fyzicky telefon v ruce, neznamena ze ho mas pod svou kontrolou 🙂
Cerstvy priklad viz ted BB a vypnute servery. A historie, zvlaste ceska ukazuje ze ani nemusis mit zaple data a operator ti z telefonu udela tezitko na stul. Psal se rok 2000 a par tisicovek telefonu po cele CR najednou bez site 🙂 Proc? Protoze je operatori odmitli skrze EMAI prihlasovat do siti.Takze pokud mas problem s iCloud Photos, tak asi bude potreba zahodit jakykoliv chytry telefon a vratit se k pevne, analogove lince a modlit se at ti nikdo nepretrishne kabel 🙂
A na zaver, stale plati ze napad Veroniky tahat fotky ze zrcadla na disk skrze iPad je blbost par excelance 🙂
Ona na to prijde sama jakmile to posilani/stahovani pusti 😀 ale uz se zpetne neprizna k prvni a zaroven posledni zkusenosti 😀
PS.: Taham fotky na iPad cca 4 roky 😉@ 🙂 - inu, když nechápeš rozdíl mezi rizikem ukládání svých fotek na jakýkoli cloud, nejen iCloud, a rizikem zamezení přístupu telefonu do sítě, není o čem diskutovat. Mít svá data pod svojí kontrolou totiž znamená, že ti do nich nekouká nikdo jiný a ani ti nikdo jiný nezabrání k nim přistupovat. A prozradím ti tajemství, nový mobil a simku koupíš za 2O dolarů, takže se nějaký operátor může jít "bodnout".
Jen účelově rozšiřuješ svoji nesmyslnou argumentaci, když ti dojdou argumenty k původnímu tématu. Možná to jednou pochopíš.@ Veronika: sorry za ten flame ve tvém vláknu.