Zavřít reklamu
  • Nefunkční notifikace webů v oznamovacím centru #48570

Dobrý den,
    v poslední době mi začaly zlobit notifikace od LSA v oznamovacím centru macOS. Některé mi chodily dvakrát, některé vůbec, některé po rozkliknutí nemohly na stránkách najít odkazovaný obsah. Po upgradu na nejnovější verze MacOS, iOS, iPadOS a WatchOS přestaly notifikace chodit úplně.
    Pokusil jsem se vše resetovat klasickou cestou, tzn. zakázat a znovu povolit notifikace od LSA v předvolbách oznámení, zakázat a znovu povolit oznámení těchto stránek v předvolbách Safari, resetovat Cookies stránek LSA, znovu souhlasit s podmínkami a znovu povolit zasílání oznámení. Nic nepomohlo.
    Stránky LSA se mi už vůbec nechtějí objevit v seznamu stránek v předvolbách Safari/Webové stránky/Oznámení. Ani v předvolbách Oznámení a soustředění v macOS Monterey. Dříve se mi Letem světem Applem objevovalo v seznamu aplikací, kterým mohu povolit nebo zakázat notifikace v oznamovacím centru.
    Nemáte někdo podobný problém, nebo nějaký nápad jak situaci řešit? Jsem nevidomý, používám utilitu Voiceover, ale to na situaci nemá vliv, píši to jen pro dokreslení.

Odpověď na: Nefunkční notifikace webů v oznamovacím centru

celý text

.