Zdravím,
Přešel jsem na nový iPhone s menší pamětí. Abych ušetřil místo, smazal jsem všechny fotky a videa z telefonu. Nechal jsem si jen letošní. Když se teď koukám na iCloud, mám tam jen ty letošní fotky, ty které mám v tel. Když smažu fotku z tel, tak se smaže i z iCloudu? To by byla pro mě špatná zpráva :-(. Řekněte mi prosím, že se koukám někam špatně a o všechny fotky jsem nepřišel.
Mažou se i s icloudu.Mrkni ještě do apky fotky-alba a úplně dole je položka Nedávno smazané obnov je a pak si je ulož třeba na ext.hdd.
On iCloud není úložiště. Je to jen synchronizace. Když něco smažeš v iPhone tak se to smaže i na iCloud a opačně.
iCloudu je uplne jedno jakou mas pamet v nynejsi telefonu. Dulezite je jenom kolik ma kapacitu iCloud. Pokud se ve vsem nevrtas jako nejaky Androidak, tak nejake mazani fotek a videi v telefonu nemusis vubec resit…
@ Mobydyck: no, pokud ty fotky nemáš v "nedávno smazané" tak se s nima rozluč, maximálně ještě můžeš zkusit volat na podporu Applu
@ 🙂 : nech androiďáky v klidum ti totiž vědí, že když snažeš fotky v telefonu, máš problém, na rozdíl od ajfoňáků
Jj zkus tu Apple podporu. Přesně tohle jsem udělal před 14 dny, že jsem vymazal všechny fotky z iCloud i ze smazaných a zapomněl před tím vypnout synchronizaci. Zavolal jsem na podporu a během pěti minut jsem měl všechny fotky zpět.
Díky moc za radu. Podpora mi vše vrátila zpět 👍👍👍