Zavřít reklamu
  • Iphone 13 pro – kúpa #47711

    Ahojte

    Môžem sa opýtať myslíte si že iphone 13 pro. BUde oproti 12 pro výrazne lepši ( hlavne čosa týka foťakov)? Už dlhšiu dobu uvažujem že si kúpim tento model ale neviem či sa fakticky oplatí kupovať ho. Používať by som ho chcel minimálne na 4 roky, a ďalšia otazka trošku blba ako to je s ,,prvými kusmi iphonov”? Kedže vždy po predobjednavkach sa veľa ľudi začne sťažovať na chyby, stretli ste sa s tým?

    Iphone 13 pro – kúpa #47712

    Jednoduše apple zařízení kupuj rok staré, kde už máš info o kvalitě, výdrži baterie apod. Ip 11 Pro jsem koupil když vydali 12 Pro a cena šla dolů. 12 Pro má trystní výdrž baterie oproti předchůdcům a jediné co nabídne navíc je lidar a čip.

    TZN, počkej až představí 13 a porovnej jestli to má smysl.

    Pokud chceš přecházet ze starších modelů 7/8/X tak raději kup 11 Pro. přechod z 11 na 13 je zatím zbytečný, když nevíš co bude přesně v 13.

    Iphone 13 pro – kúpa #47714

    Ďakujem, prechadzam z 8 pluska, takže je to veľký skok a kedže milujem fotenie je foťak pre mňa základ a ten lidar tam asi je potrebný či? ( fotim aj rad nočne mesta) tak skúsim počkať na lrvé porovnavačky foťakov a tak zistím

Odpověď na: Iphone 13 pro – kúpa

celý text

.