Zavřít reklamu
  • Změnil se mi tón messengeru #47120

Ahoj, mám iPhone 12 mini a dnes ráno mě probudil jiný zvuk messengeru. První pípnuti je to klasické a potom se začnou ozývat takové ty typické tři tóny (které jde třeba slyšet z Času u obrazovky). Nemůžu vůbec přijít na to, kde to nastavit zpátky a hlavně, proč se to najednou samo tak změnilo?
    Mám aktuální software, vypnula a zapnula jsem mobil, aktualizovala jsem Messenger a pak ještě odinstalovala a nainstalovala a pořad nic. Neskutečně mě to vytáčí, předtím se mi totiž ozval klasicky zvuk messengeru a potom, když někdo posílal hodně zpráv za sebou, to bylo ztišené. Jenže teď slyším to otravné pipnuti na každou zprávu ve skupině.
    Za každou radu budu moc vděčná, díky.

Změnil se mi tón messengeru #47134

No tak už jsem se lekla, ze jsem nekdě něco nastavila, ale jak tak čtu tak ode dneška s tím má problém více lidi.. je to nesmírně otravné s hlavně pak nevím na co je to vlastně oznámení...

Změnil se mi tón messengeru #47135

Ahoj, taky se mi to stalo a nevěděla jsem co s tím. Naštěstí mě tenhle příspěvek dost uklidnil. Asi budeme muset čekat na aktualizaci messengeru, protože se nikde v nastavení neda najit změna zvuku.

Odpověď na: Změnil se mi tón messengeru

celý text

.