Dobrý den, může mi někdo poradit s reklamací baterie u IPhonu 7. Používám ho 4 měsíce a baterie se mi začala rychle vybíjet. Ráno mám 96% a v poledne jen 18% a to ho používám za dopoledne max. 30 min.
Má někdo takovou zkušenost a jak mu dopadla reklamace?
U předchozího IPhonu mi tohle začala baterie dělat až tak po 3 letech....
Tak samozrejme ze to muze byt zpusobene baterii, ale pokud prijdes na reklamaci s tim, ze rano ma 96% a v poledne jen 18 a za dopoledne max. 30 minut pouziti, tak ti za par sekund muze clovek ukazat ze tvuj pocit o pouzivani je dosti subjektivne zkresleny.
Nez se vydas na reklamaci, doporucim ti si zkontrolovat co vse mas ci nemas nastavene na pozadi. K tomu ti doporucim si delat prubezne zaznamy/screeny z vyuziti baterie 😉
PS.: pokud mas appku FB, tak tu smaz 😉 mozna budes prekvapena.Podívej se do nastavení - baterie, tam zjistíš, co je příčinou tak značného vybíjení. Pokud by se jednalo o systém, tak je vhodné zařízení restartovat, ideálně hard-resetem - tj. stiskni a podrž zároveň tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko Spánek/probuzení a to do doby, než se na displeji objeví logo Apple.
... a ten telefon byl před 4 měsíci kupován jako nový? To snad ani ne.
Muze to byt stale mozne, pokud se nasel nejaky zapomenuty kousek na sklade.
no právě, zapomenutý kousek na skladě x let ležící = samovolně degradovaná baterie = okamžitá reklamace, a to bez debat 🙂
Radku, to nepopiram, ale par let spravne skladovana baterie nema takto znatelne poklesy. Prvne je potreba se podivat co a jak zere baterii. Jak jsem napsal, clovekem popisovani vnimani casu muze byt dosti subjektivni... Pak se kouknout na nastaveni. Aktualizace na pozadi nemusi mit problem vysat baterku jako Linda Lovelace 😉
@ 🙂 - měnítwe téma podle potřeby, já jen reaguji na váš vlastní post "...zapomenuty kousek na sklade..." a opravdu pochybuji, že by nejaký prodejce skladoval zapomenutý iP7 podle pravidel pro dlohodobé skladování baterie, nenechte se vysmát. Moje doporučení je reklamace.
Klidne at reklamuje, vsak ji to doporucuji i ja, ale prvne by si mela sama neco zjistit o svem zarizeni a jeho vyuziti.
Aby pak nebyla prekvapena 🙂