Zavřít reklamu
  • Totální odchod z icloudu #46184

Dobrý den. Je mně schopen někdo poradit, jak vytáhnout vše z iCloudu, který jsem si před časem rozšířil na 50GB, abych měl vše u sebe v mobilu a mohl si to už jen zálohovat do iTunes a mohl zrušit komplet předplatné iCloudu? Mám iphone s pamětí 256GB a každý straší, že až mně vyprší termín zaplaceneho iCloudu, že o vše přijdu. Chci to udělat dříve, než o to přijdu. Děkuji za pomoc.

Totální odchod z icloudu #46185

Ted si nejsem jisty jestli tomu tak stale je, ale po skonceni plateb zustane 50GB, ale budes moci jen stahovat a mazat, nic vic. Je vsak ale mozne, ze ted ti po urcite dobe ty data nad limit smazou, ale to nevim.

Jinak nebyl duvod to cpat do icloudu, protoze se muzes pripojit jak z pc tak z win a data si stahnout.

Totální odchod z icloudu #46186

nejdříve vypnete v mobilu používání iC na fotky a ostatní data, pak všechno z iC stáhnete počítačem normálně přes webové rozhraní do svého PC, pak vše na iC smažete a zrušíte předplatné iC. A fertig.
    No, a pokud máte doma vlastní server, tak si nastavíte automatické zálohování všeho podstatného na svůj server a je to.

Totální odchod z icloudu #46198

Omyl. První krok: z webu icloud .com stáhnout fotky na disk (limit je 1000 položek najednou). POZOR - stahovat plné rozlišení s kompletními údaji!!!
    Krok 2: smazat vše na icloudu (limit stejný - 1000 položek)
    Krok 3: zrušit ukládání fotek na icloud
    Krok 4: snížit z 50 na 5 ( obvykle to trvá do konce zůčtovacího období)
    Krok 5: fotky z disku natahat do fokek apklikace v macu, může hlásit chybu při uploadu. Pomáhá kilnout aplikaci fotky, doporučuji tahat po 500 fotkách nebo dle formátu jpg, heic, mov apod.
    Krok 6: natahat si vybrané / všechny fotky do mobilu.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.