Zavřít reklamu
  • Zadní foťák SE2020 #45678

    Zdravím, mám SE2020 a nefunguje mi zadní foťák a ani blesk. Telefon byl přejet autem, byl sem na výměně displaye a od té doby mi ten foťák nejede, podle technika v iLoveservis je vadná základní deska, což se mi nechce věřit, nemám na hlavě jitrnicu s prominutím, a také podle ostatních servisáků to je blbost. Jakmile zapnu flashlight dole v menu, tak foťák se po chvilce dost nažhaví a pravý horní roh displaye je lehce teplý, ne tak moc jako přímo sklíčko foťáku. Nejsem sice IT technik, jsem automechanik, ale podle mého tam jde proud když to je žhavé, nebude tudíž stačit vyměnit kameru?? Další můj dotaz zní, jestli dokážu doma příjt na to, jestli je vadná kamera nebo vážně základní deska, po poslední zkušenosti v servisu jsem byl velice nespokojen jak s přístupem recepce a technika tak k opravě (Display je ''Premium'' a jsou na něm zelené tečky), neexistuje něco jako diagnostika na auta, ale na telefony, že by mi to vypsalo závadu co je špatné? Díky. 🙂

    Zadní foťák SE2020 #45694

    No, jestli chcete vyhořet (výbuch při nabíjení) nebo aby vám telefon vybouchnul v kapse, klidně experimentujte, ale opravdu vám to stojí za to? Normálně to hoďte do koše (lépe do elektrošrotu) a odepište to jako "daň z blbosti".

    Zadní foťák SE2020 #45700

    Mirek píše:
    No, jestli chcete vyhořet (výbuch při nabíjení) nebo aby vám telefon vybouchnul v kapse, klidně experimentujte, ale opravdu vám to stojí za to? Normálně to hoďte do koše (lépe do elektrošrotu) a odepište to jako "daň z blbosti".

    Nevidím důvod, abych mi telefon vybouchl, baterie je v pořádku, pouze když zapnu svítilnu, tak zadní kamera (sklíčko) začne být horká. Proto se zde slušně ptám, jestli se někdo nemá zkušenost a nestačí vyměnit kameru, a 13 tisíc do koše určitě házet nehodlám, ale děkuju za užitečnou radu.

    Zadní foťák SE2020 #46171

    měli jste ten iPhone dát do AUTORIZOVANÉHO servisu a ne do stánku v obchoďáku

    Zadní foťák SE2020 #46172

    Jiří píše:
    Telefon byl přejet autem, byl sem na výměně displaye a od té doby mi ten foťák nejede, podle technika v iLoveservis je vadná základní deska, což se mi nechce věřit, nemám na hlavě jitrnicu s prominutím, a také podle ostatních servisáků to je blbost. Jakmile zapnu flashlight dole v menu, tak foťák se po chvilce dost nažhaví a pravý horní roh displaye je lehce teplý, ne tak moc jako přímo sklíčko foťáku.
    Nejsem sice IT technik, jsem automechanik, ale podle mého tam jde proud když to je žhavé, nebude tudíž stačit vyměnit kameru?? Další můj dotaz zní, jestli dokážu doma příjt na to, jestli je vadná kamera nebo vážně základní deska, po poslední zkušenosti v servisu jsem byl velice nespokojen jak s přístupem recepce a technika tak k opravě (Display je ''Premium'' a jsou na něm zelené tečky), neexistuje něco jako diagnostika na auta, ale na telefony, že by mi to vypsalo závadu co je špatné? Díky. 🙂

    Telefon byl prejet autem, ale ty nemas v hlave jitrnici, takze vis ze ten telefon neni na vyhazov do kose...
    Fotomodul je na desce, tak je proste vadna deska. Nejspise bude polamana patice usazeni a tim i spoje a diky tomu se to hreje.
    A ano, telefon ti muze klidne diky tomu vybouchnout, i kdyz baterie je podle tvych slov v poradku. Protoze se zahrival okoli, coz se baterii nemusi vubec libit a jelikoz baterie je jak zena, tak nikdy nevis.

    🙂 píše:
    měli jste ten iPhone dát do AUTORIZOVANÉHO servisu a ne do stánku v obchoďáku

    Neni nutne brat nekomu identitu 🙂 mas prece na klavesnici i pomlcku 🙂

Odpověď na: Zadní foťák SE2020

celý text

.