Jako dlouholetá uživatelka iPhonu jsem se konečně odhodlala pořídit i MacBook, uvažuji o tomto https://www.apple.com/cz/macbook-air/
Má ho někdo doma? 🙂 Jak jste spokojeni? A máte zkušenost s koupí přímo v Apple storu? Jak to fungujete, když chci platit Pay, nejdřív zaplatím, pak vyplním adresu? Dorazí opravdu v termínu, který slibují? 🙂 Nebo na adresu neposílají?
Záleží co na něm chceš dělat , co od něho očekáváš 🙂 Ale určitě touto koupí chybu neuděláš. Výkonu má víc než dost na běžné i náročnější úkoly 🙂
No, chci ho vesměs na běžné používání, Word, sledování seriálů on-line, občas možná drobný střih videa, klasika prohlížení internetu, ... 🙂 Hlavně chci, aby šlapal a nesekal se, což snad u Applu nehrozí.
Nehrozí 🙂 na vše vámi zmiňované je dostačující takže klidně obejdnávejte 🙂
no, s tím, co u Applu hrozí a nehrozí bych byl velmi opatrný, ale je to jen počítač, nic víc, nic míň 🙂
Ještě se zeptám: Objednával někdo přímo z Apple storu? 🙂 Jak to funguje, když dám platit pomocí Pay, tak mi to nejdříve odečte peníze, a pak teprve vyplním adresu? 🙂 Nebo na adresu nedoručují? 🙂
Normálně doručují na adresu. Odnikud jinud už neobjednávám. Apple pay normálně funguje adresa se předvyplní ale lze ji upravit. Není v tom žádný problém.
Jinak MBA M1 mám od podzimu a kromě problému se spořičem (pokud máš dva a více účty a používáš fast switch) jsem žádné další problémy nezaznamenal, ale jsou reportovaný - problémy s BT (používám BT příslušenství a nemám tento problém) a s resintalací Big Sur - zatím jej mám jen 3 měsíce takže jsem reinstalovat nepotřeboval, ale je na to postup jak to oživit (trochu vopruz ale jde to).pouzivam cca mesiac Apple M1 Air a zasnem ako dokaze byt notebook rychly, mam naraz otvorene vsetky aplikacie, vobec nevypinam a ani raz sa nestalo ze by nieco seklo, a to ked si predstavim ze asi 70 percent aplikacii funguje na rosettu tzv. nie su uplne prisposebene m1 chipu je fakt sila, portovane aplikacie funguju ovela lepsie nez na inteli, obcas hravam F1 2017 na plnych detajloch, co intel hucal jak ozivot a mal teplotu rovnu vysmazania... dufam ze vyvojari zacnu ovela viac tvorit aplikacie pre arm a bude to super, inak bezne spustim windows aj linux prostrednictvom parallels na m1 takze fajn, troska som bojoval s javou ale nakoniec uplne bez problemov...
Tak jste mě asi pomohli v rozhodnutí, budu objednávat a zkusím přímo z toho Apple storu. 🙂