Zavřít reklamu
  • Problém s odesíláním emailů #45267

Posledních pár měsíců mi nejdou posílat e-maily v aplikaci Mail. Píše mi to hlášku: "Poštu nelze odeslat Zkontrolujte nastavení serverů odchozí pošty v nastavení Účty a hesla." V aplikaci Mail mám jen jeden mail a to icloud, nevím,co mám v nastavení upravit, nic jsem tam neměnila a 3 roky vše
    fungovalo, pořídila jsem si teď nový iPhone a problém je stále stejný. Uměl b mi někdo poradit? 🙂

Problém s odesíláním emailů #45283

Nastaveni->Pošta->Účty->iCloud->iCloud->(uplně dole)Pošta->SMTP
    tam máš nastavené co?
    Mělo by tam být iCloud SMTP Server pokud neni tak klikni a hned prvni by měl být ten iCloud SMTP Server tak jej zapni.

Problém s odesíláním emailů #45288

TomB píše:

tam máš nastavené co?

Mělo by tam být iCloud SMTP Server pokud neni tak klikni a hned prvni by měl být ten iCloud SMTP Server tak jej zapni.

To iCloud SMTP server mám zapnuté, pak tam jsou staré e-maily pod Googlem, kde to mam vypnuté. A pak tam mám ješte T-Mobile CZ SMTP server, to nevím co je, ale je taky vypnutý.

Problém s odesíláním emailů #45291

Blanka píše:

TomB píše:

tam máš nastavené co?

To iCloud SMTP server mám zapnuté, pak tam jsou staré e-maily pod Googlem, kde to mam vypnuté. A pak tam mám ješte T-Mobile CZ SMTP server, to nevím co je, ale je taky vypnutý.

Zkusila jsem pozapínat vše a stale to odesílání e-mailů nefunguje, takže problém bude asi někde jinde. Ale netuším kde.

Problém s odesíláním emailů #45383

Tak kdyby měl nekdo stejný problém, tak už vyřešeno. Poskytovatel wifi mi blokoval SMTP servery, takže mi iCloud server zadal do výjimek a nyní vše běží jak má. 🙂

Problém s odesíláním emailů #45386

... no, takový poskytovatel připojení je pěkný idiot, ale fajn, že se to podařilo vyřešit

Problém s odesíláním emailů #45387

Blanka píše:
    Tak kdyby měl nekdo stejný problém, tak už vyřešeno. Poskytovatel wifi mi blokoval SMTP servery, takže mi iCloud server zadal do výjimek a nyní vše běží jak má. 🙂

Uzasny poskytovatel 🙂

Problém s odesíláním emailů #45485

🤦🏻‍♂️ No tak to je teda opravdu poskytovatel wifi. Ještě že jsi nenapsala poskytovatel internetu:)) Každopádně dobrý že se to vyřešilo!

Odpověď na: Problém s odesíláním emailů

celý text

.