Baterie mi přes noc spadne třeba o 25% a podle grafu neběží žádná aplikace,nemá někdo stejný problém?jedná se o Iphone 12 Pro
Aby baterie nepadala, doporucuji pres noc pokladat telefon na zem. Na zemi nic padat nebude 😉 😀
Ale ted vazne, nebyl telefon v poslednich dnech aktualizovan? Jak iOS tak i aplikace. Ony totiz muzou bezet na pozadi tyto veci a neukazovat se v grafu 😉
🙂 píše:
Aby baterie nepadala, doporucuji pres noc pokladat telefon na zem. Na zemi nic padat nebude 😉 😀Ale ted vazne, nebyl telefon v poslednich dnech aktualizovan? Jak iOS tak i aplikace. Ony totiz muzou bezet na pozadi tyto veci a neukazovat se v grafu 😉
aktualizace mam zaple a ios aktualni,ale ono se to pres nic vybiju i kdyz je vypla Wi-fi,dělá mi to od zacatku co mam telefon
neptal jsem se na zaple aktualizace ci aktualni ios 😉 Ptal jsem se jestli v poslednich dnech nebyl system ci nejaka aplikace aktualizovana 🙂
Ono totiz po aktualizaci nejakou dobu trva nez se vse samo prenastavi, upravi atd. Telefon tak pracuje sam na pozadi.Dalsi vec je kontrola vsech aplikaci a jejich aktualizaci na pozadi 😉
Me jednou zrala baterku pres noc jista verze FB aplikace. I kdyz byly data i wifi vypnute, sebrala na pozadi 20% pres noc a v grafech byl jen pokles stavu nabyti, nic vic. Jakmile jsem appku vypnul, tak jsem zustal na svych 3-6% za noc se zapnutou wifi i daty.
🙂 píše:
neptal jsem se na zaple aktualizace ci aktualni ios 😉 Ptal jsem se jestli v poslednich dnech nebyl system ci nejaka aplikace aktualizovana 🙂Ono totiz po aktualizaci nejakou dobu trva nez se vse samo prenastavi, upravi atd. Telefon tak pracuje sam na pozadi.
Dalsi vec je kontrola vsech aplikaci a jejich aktualizaci na pozadi 😉
Me jednou zrala baterku pres noc jista verze FB aplikace. I kdyz byly data i wifi vypnute, sebrala na pozadi 20% pres noc a v grafech byl jen pokles stavu nabyti, nic vic. Jakmile jsem appku vypnul, tak jsem zustal na svych 3-6% za noc se zapnutou wifi i daty.
Posledni aktualizace appek je 3/4 dny stará,opravdu netusim cim by to mohlo byt
Stejný problém na iP 12 mini. Žere mi baterku SIRI, která je vypnutá! Cca 30 % baterky za noc.
Když si poklikáš graf spotřeby po hodinách, je to tam vidět. A taky nevím, co s tím.Karel píše:
Stejný problém na iP 12 mini. Žere mi baterku SIRI, která je vypnutá! Cca 30 % baterky za noc.Když si poklikáš graf spotřeby po hodinách, je to tam vidět. A taky nevím, co s tím.
Ano ta se mi taky ukazuje Siri a Svitilna
Někde jsem četl, že výrazný úbytek baterie způsobuje aktivovaná eSIM.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.