Ahoj,
stale jsem neprisel na to, jak kopirovat cast textu z imessage. V jinych aplikacich neni problem, ale iMessage umoznuje kopirovat pouze celou zpravu nebo zaslat reakci na zpravu. To vazne nejde tak zasadni vec jako kopirovat cast textu?
Diky
Ahoj,
stale jsem neprisel na to, jak kopirovat cast textu z imessage. V jinych aplikacich neni problem, ale iMessage umoznuje kopirovat pouze celou zpravu nebo zaslat reakci na zpravu. To vazne nejde tak zasadni vec jako kopirovat cast textu?
Diky
zkopirujes celou a po vlozeni odmazes co nepotrebujes
Takže nejde. To je všem docela mrzuté, kdyby se raději vykašlali na kraviny jako jsou reakce na zprávy nebo všelijaké efekty a zaměřili se na docela podstatné věci 🙁
Tohle mi docela štve, tohle má Android lépe vyřešené
k007 píše:
zkopirujes celou a po vlozeni odmazes co nepotrebujes
Což třeba při kopírování hesla do bankovnictví či k odemčení PDF neudělám, neboť text vložený ze schránky není vidět či je vstup omezený. Zatím to řeším kopírováním celého text do poznámky a pak kopírování jen potřebné části, ale je to sakra postavené na hlavu...
kódy ti vie iOS vykopírovať sám do schránky a ponúkne ti ich na vloženie, alebo niekedy aj sám vyplní ale nie je to 100%... áno je to odvrátená strana iOS 😀
imperator píše:
kódy ti vie iOS vykopírovať sám do schránky a ponúkne ti ich na vloženie, alebo niekedy aj sám vyplní ale nie je to 100%... áno je to odvrátená strana iOS 😀
To samozřejmě vím, ale v případech, kde to potřebuji to samozřejmě nefunguje.
sorry, ale jestli heslo do banky vkládáš v mobilu kopírováním přes schránku v mobilu, tak bys měl být rád, že to zrušili a ukončili tvoji vlastní ........ 🙂
Marek píše:
sorry, ale jestli heslo do banky vkládáš v mobilu kopírováním přes schránku v mobilu, tak bys měl být rád, že to zrušili a ukončili tvoji vlastní ........ 🙂
Nevím co tím chceš říct, ale když mi přijde třeba zašifrovaný PDF soubor a v SMS zprávě mi k němu přijde heslo, tak jej samozřejmě logicky nebudu přepisovat jako idiot (když to je třeba kombinace písmen, čísel a dalších znaků), ale rád bych jej prostě jen vykopíroval. Bylo by dobré, kdyby sis tyhle poznámky odpustil, protože si myslím, že jsem dostatečně kvalifikovaný, dostatečně znalý i inteligentní na to, abych věděl, kde si to můžu dovolit a kde ne 😉 Pokud tedy neznáš odpověď, tak se jí prosím příště i zdrž. Děkuji.
To jsi přesně popsal to s čím bojuji už delší čas. Před nějakou aktualizací to šlo v pohodě, ale dnes vážně ne.Úplně mě ta blbost tvůrců vytáčí! Hlavně, že můžu vkládat kokotiny s obrázkama, ale pořádně pracovat ne. Tam jde prostě dnešní svět!
@dj.kure: kdyby sis koupil pořádný mobil, mohl bys použít duální režim a mít na jendé obrazovce vedle sebe tu SMS i login pro pdf. Ale holt musíš žít s tím co máš. A že nechápeš dobré rady je tvůj problém, ne můj. 🙂