Zavřít reklamu
  • Výběr pro dcery #43160

Zdravím všechny.

Měl bych dotaz. Po mnohaletém přemlouvání mne dcery přemluvily ke koupi dvou Iphonů pro ně.
    Horní hranicí je model Xr (64). Ale chtěl jsem se tady zeptat, zda v poměru cena/výkon je některý z nižších modelů zajímavější? Mnou navržený model SE 2020 se jim nelíbí 🙁
    A měl bych ještě jeden dotaz. Jak je to s soft. podporou? Dcery říkaly, že je to 5 let od uvedení do prodeje. Co se děje po tom?
    Děkuji za odpověď
    LJ

Výběr pro dcery #43165

Podpora je i déle si myslím. Na 7 let starém iphone 5S zatím fungují všechny mnou používané aplikace... Vyjímky se najdou. Je pravda, že telefon je již trochu pomalejší... Co se podpory starších modelů týče, začnou být nesnesitelně pomalé a nekteré aplikace již nebudou funkční.

Nevím kolik je dcerám, ale za 4 roky už si určitě koupí telefon ony (takže podporu bych neřešil) a pokud ne, tak jsou ještě dost mladé a bez diskutování bych pořídil nové SE 🙂
    Je to v současné době nejlepší možnost jak být IN s funkčňím cenově dostupným Apple zařízením, protože poté už je to jen o tom, že jim vadí jejich nižší cena 😀

Držím palce s výběrem a hlavně ať se zavděčíte 😀

Výběr pro dcery #43166

no, "děti" většinou iP chtějí jako ukázku "sociálního statutu". Navíc, pokud samy řekly, že SE 2 se jim nelíbí, tak jim, ho přece nebudete vnucovat. Teď máte jediné řešení, a to Xr nebo nic. Btw. SE 2 podle mě dnes zcela postrádá smysl, pididisplej, široké pruhy, tlačítko atd. to je tak pro důchodce, ale rozhodně ne pro "mladou dámu". Vím,, je to těžké, ale je to tak. Navíc, za SE2, které se jim nelíbí dáte 13 k, za Xr dáte jen 16 za nové, ten rozdíl není zas tak velký, ale vyplatí se. Některé věci jsou totiž k nezaplacení. 🙂

Výběr pro dcery #43170

Děkuji, je to přesně jak píšte (Marek). Jsou to "mladé dámy" a důvody proč SE ne, přesně popisujete.
    "Sociálním statusem" jste to taky přesně trefil 🙂

Takže to vypadá na Xr a 1/2 si platí samy.

Díky

Výběr pro dcery #43172

ja by som asi počkal na 12rku ta ma byť v zakladnom modely celkom podobna terajšej cene XR, a ak by nahodou nie tak 11 klesne a určite sa vyplatí viac

Výběr pro dcery #43175

zdravím,
    poradil bych vám počkat až vyjde iPhone 12- XR se nejspíš zlevní (mohlo by stát stejně jako XS) a mohli by jste ušetřit. taky pokukuji po novém iPhonu a SE se mi zdá fajn (rychlý čipset, kvalitní foťák), ale vadí mi ten malý display. takže kdybych to shrnul počkal bych do září na kolik zlevní XR(XS) nebo SE a koupil bych XR(XS) bez doplácení.

Výběr pro dcery #43178

Tom.. 12Xr? jebe ti?

Výběr pro dcery #43179

Majky píše:
    Tom.. 12Xr? jebe ti?

popravde skor tebe, staci sa naucit citat s porozumenim a naucit sa co znamenaju interpunkcme znamienka 🙂

Výběr pro dcery #43180

Majky píše:
    Tom.. 12Xr? jebe ti?

je to myšleno jako až vyjde iPhone 12 tak se iPhone XR zlevní doporučoval bych zamyslet se než něco takového napíšete

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.