Prosím, máte někdo zkušenost s nabídkou na nákup iPhonu, iPadu .... za 0,-Kč během cca 3 minut??? Prý náhodný výběr telefonního čísla a po prošvitnutí časového intervalu bude nabídka postoupena dalšímu tel.číslu. Pod nabídkou byly vyjádření spokojených výherců
Opravdu se jedná o oficiální nabídku společnosi Apple ... a není potřeba se bát ??? kdyby se mi ještě někdy poštěstilo.
Toto je docela známá forma phishingu, nejlepší je to zavřít a vůbec se o to nestarat.
Někdo píše:
Toto je docela známá forma phishingu, nejlepší je to zavřít a vůbec se o to nestarat.Díky, já si to myslela, ale stále by mi to vrtalo v hlavě . Takhle vím, že se na to mám fakt "vykašlat". Myslela jsem si, že to v rámci Apple je více "ošéfované".
Nemám jablíčko tak dlouho abych měla i tyto zkušenosti ...Toto si v Applu moc "ošéfovat" nemůžou, protože by asi museli skenovat celý internet, na což by použili robota, ten by jim ukázal všechny stránky, na kterých je zmínka o iPhonu, a tím by se poté stejně někdo musel prohrabat, což jim za to určitě nestojí. Takže Apple za to vůbec nemůže.
Na své stránky si každý může dát víceméně cokoliv, klidně i reklamu na telefon zdarma.naopak podvodnici to osefovane maji a hraji na strunu touhy mnoha hloupych lidi po iP