Zavřít reklamu
  • imac 27 výmena disku #40388

Čaute, viete mi niekto poradiť? Mám iMac 27 late 2013 kde mám 1TB HDD a chcem vymeniť za SSD viete mi odporúčiť aký disk je ideálny ?

Ďalšia vec aktuálny disk je 3.5 a SSD bude 2.5 viem že treba dokúpiť aj rámik ktorý má veľkosť 3.5 a doňho vložiť 2.5 ssd a posledná vec, pripojenie ssd sa pripojí do toho istého konektoru ako bol ten 3.5 ? či treba tam ešte nejaký "medzikus" a posledné páska ktorou sa nakoniec prilepí displej ? má niekto odskúsané niečo prípadne kde kúpiť ? v alze som aj tie rámčeky na usadenie disku videl ale neviem či to pasuje všetko

imac 27 výmena disku #40401

Jednodušší je to zanést na výměnu do nějakého servisu, jestli se v macích nevrtáš každý den, tak bych do toho raději nešel.

imac 27 výmena disku #40446

Tak určitě to je nejjednodušší, máte někdo tip, kde to udělají za rozumný peníz? Někam jsem napsal, ale s rámečkem a teplotním čidlem za skoro 5000,- mi příjde docela dost... Co se týká disku, tak tam asi jde temer cokoliv SATA myslim...

imac 27 výmena disku #40454

na rovnakom imacu som si ssd daval sam a nie je to ziadna veda.
    clovek ktory si dokaze utret rit to dokaze.
    plastovym brnkatkom na gitaru som jemne odlepil po celej dlzke displej od skeletu.
    odstranil lepidlo co tam ostalo. na ebay kupis pasku na tvoj model za par korun.
    nalepis. vyberes stary hdd das ramcek a ssd na ktore som dal cely povodny system. ziadne teplotne cidlo ani nic netreba riesit. nalepis displej a priradis mu este v nastaveniach ssd.
    ozaj jednoducha procedura.
    doporucujem mat na ruke esd naramok koli elektrostickej el. ked nemas aspon sa vybi cez kolik na zasuvke 🙂

Odpověď na: imac 27 výmena disku

celý text

.