Zdravím,
již delší dobu (cca 3týdny) se mi samovolně restartuje můj iPhone. Děje se tak pokaždé když se zasekne nějaká aplikace v 75 % se jedná o youtube nebo instagram, telefon nejdříve zamrzne, pak chvíli na nic nereaguje (cca 20s) pak se zdánlivě rozběhne a do minuty následuje restart, při kterém hodí takovou tenkou modrou linku na náhodné místo skrz display, po restartu většinou naběhne a funguje dál, max. ho musím jestě jednou restarovat. Zálohou to nebude, stalo se mi to i když jsem ho nastavil jako nový s jiným icloudem. Děje se to max jednou denně, nejčastěji tak obden a vždy mezi 16:00-20:00.
Díky za rady.
Souhlasím s příspěvkem a taky se přidávám se stejným problémem. Já se teda snažím mazat mezipaměť (https://ios.gadgethacks.com/how-to/clear-ram-your-iphone-x-fix-problem-apps-boost-performance-0183172/)
a nebo zabíjet aplikace, ktere nespoustím víckrat denne. Třeba instagram mam porad v "šuplíku", budík, který si nastavuji jednou denně, pak hned zabiju.Jinak čekám na aktualizaci OS a až bude poslední verze současného iOSu tak na nový nepřejdu.
Aplikace zabíjim odjakživa, přešel jsem cca 4 roky zpátky z androidu, kde to byla v tu dobu nutnost a jestě jsem se to neodnaučil. Už týden se mi to teď nestalo, ale doufám, ze se mi to povede natočit, aby jsem to mohl poslat na reklamaci