Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda se tu také někdo potýká s podobným problémém jako já, jde o to, že poslední dobou mám na svém XR, se stejným využitím jako předtím, tak poloviční výdrž baterie. Řekl bych, že by to mohlo být ze dvou důvodů, buď iOS, nebo to, že telefon byl reklamovaný a měnili display, ale myslím si, že to by nemělo mít souvislost, telefon mám rok a teď začal dělat tohle. Dík za každou radu, nabíjet 2x denně se mi vážně nehce.
Začalo ti to robiť presne od doby kedy prišiel zo servisu ? Aký tam máš OS ?
Mel jsem XR skoro rok a baterie drzela bez problemu deset hodin pouziti. ted mam 11 a vydrzi skoro 12 hodin pouziti. se sparovanymi apple watch cca o dve hodiny mene .
Je tam 13.3, nevim přesně kdy to začalo, ale cca týden po tom co přišel ze servisu
No, já jsem se s mým využitím dostal na 10-12 h zapnuté obrazovky i s Apple watch, teď max 4-5 hodin.Mám stejný problém, dříve mi telefon vydržel 2 dny bez nabíjení, teď musím nabíjet každý den.
Nevím presně od jaké doby to dělá, OS mám nejnovější.PetrS píše:
ze by zamer apple aby byl duvod prejit na novy model?taky mi to tak přijde, ale než na nový model to vidím spíš na note 10
Mates_ píše:
PetrS píše:
ze by zamer apple aby byl duvod prejit na novy model?
taky mi to tak přijde, ale než na nový model to vidím spíš na note 10
Zalezi jaky system preferujes. Ja ted mesic zkousel OneOlus 7T. 90hz displej luxux, fotak luxus, zpracovani luxus, system tragedie. Tolik zaseku a divneho chovani jsem nezazil. Zatim bych proste IOS za Android nemenil i v pripade jakych koliv ustupku ze strany iPhone 11.
Pro mě jsou důvodem spíš apple watch, nejdriv jsem si myslel, že pro ně nebude využití a teď je to pro mě jeden z nejlepších apple produktů
A k tématu: dneska byl asi první den po tom co ta baterka začala protestovat a dostal jsem se na jedno nabití od rána do večera a ještě mi 3% zbyly!
Ja som hľadal thready ohľadom zníženia batérie u XR a našiel som len thready kde to robilo battery drain u XS a XS Max na 13.1.2 ... je možné teda že po tomto update sa to nejak pokazilo...a ďalšie aktualizácie asi nepomôžu...možno skúsiť úplne na čisto preinštalovať bez obnovy z icloudu...
Dokonca som videl aj využitie u iphone 11 kde dal asi za 3 hodin 80% baterie dole a to tam mal využitie len facebook a instagram...
Mne napr drží 11tka brutálne...ale keby mi to nejaký update dokazil tak by som bol nanervy... to aby som si nechal túto 13.3 aj dva roky...
právě čistou instalaci bez obnovy jsem zkusil, bylo to prvni co mě napadlo( že se něco podělalo při obnove ze zalohy).
Do teď jsem byl s výdrží u XR velmi spokojen, normální den jsem došel o půlnoci k nabíječce s 35-45% s tím, že jsem telefon odpojoval z nabíječky ráno v 6 hodin, a když jsem potřeboval protáhnout den tak tam byla ta rezerva.
Teď po tom co to začalo blbnout tak jsem denně tak mínus 15-20%Riešil som podobný problém ale od nova držal málo (resp. moja predstava je, ze drzi velmi podobne ako 11tka resp. len o trochu menej - comu by zodpovedalo "normální den jsem došel o půlnoci k nabíječce s 35-45%", pretoze presne ja to mam takto na 11Tke) V podstate sa mi nepodarilo este pocas dna 11tku vybit nakolko je na to treba takych 10 hodin na obrazovke...
Problém je ze nemozem najst nejake seriozne vlakno kde by ludia ukazali graf baterie na XRku na 13.3 - to by ma zaujimalo teda...ci to tak maju vsetci... alebo sa vyskytuju aj nejake hw vady
35-40% vecer na XR ? to moc ok nie je. Ja na mojom XS prichadzma domov s 50% a to kondiciu uz ma 96%. aktivne SIM a eSIM a airpody ci Watch stale pripojene
Muftinko píše:
35-40% vecer na XR ? to moc ok nie je. Ja na mojom XS prichadzma domov s 50% a to kondiciu uz ma 96%. aktivne SIM a eSIM a airpody ci Watch stale pripojeneTo je tazko takto povedat...ide hlavne o to ze mates tam pocituje razantne znizenie... ja mam casto pripojene beatsX... povedal by som ze prehravanie resp. samotne bluetooth mi snad ani z baterky neubera... snadby sim a esim tiez nie... ide hlavne o screen time a samozrejme ci neubera aj v standby mode...
mat po 7-8 hodinach screen time od rana napr 30% o polnoci to na XS nedas...
Muftinko píše:
35-40% vecer na XR ? to moc ok nie je. Ja na mojom XS prichadzma domov s 50% a to kondiciu uz ma 96%. aktivne SIM a eSIM a airpody ci Watch stale pripojeneno, myslím si, že mít po cca 9h screen time zbylech jeste 40% je nadprůměr, ale jde o to jak ten telefon používáš
Před tím než to začalo tak jsem se dostal na 10-12 h zaplé obrazovky úplně v pohodě, teď se dostanu na 6-8 a telefon je mrtvej
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.