Máte už nějaké relevantní zkušenosti s funkcí iOS13 na SE? Na netu jsou zatím různé reakce, od "vše plně funguje" až po "SE se s iOS13 rychleji vybíjí a nadměrně zahřívá"...
P.S. Pro upřesnění: o něco pomalejší reakce, otvírání appek apod. pro mě nejsou takový problém, jako případné vybíjení nebo nadměrné zahřívání...
já mám SE cca 1 rok a třičvrtě ....a včera večer jsem aktualizoval na 13.1 ..
Dnes co jsem doma mi podezřele ubývá baterie ....měl jsem tam cca před půhodinkou přes 80 procent a teď mám 75 procent .........hmmm ted 73 ...nevím co to blbne , asi jsou v applu vyčůránci , aby jsme si to aktualizovaly ,,odpálily baterku a koupily novější model 😈 😆
no beztak uvažuju o 8 nebo si pujdu osahat 11 pro .........
tak mi to spadlo po hodince na 28 po jednom spuštění itunes ....tak jsem to dal nabít na 80 procent ...vzápětí jsem měl hovor cca 9 min a spadlo to na 41 .....asi je to v pr.deli
Mam SE zhruba presne 2 roky.
Zatim nepozoruju jediny zavazny problem.Jedina nejvetsi vyhrada je k designu prepracovane fotogalerie, ta puvodni mi vyhovovala designem vice.
A pak ze i kdyz je vypla autokorektura a kontrola pravopisu tak to cervene teckuje pri psani
hmm, zdá se, že zprávy z netu nelhaly... před chvílí vyšla aktualizace iOS13.1.1, měla by prý řešit problémy s baterií... tak zkus aktualizovat a uvidíš 😉 ...
SEcko moji pritelkyne se na ios 13.1 zasekava, klikne na nejaky napr odkaz a nechce se to otevrit, baterka se taky rychle vybiji. Taky vam to dela? Pomohl s tim 13.1.1? Nechce si tam nic dalsiho instalovat
tak tam mám už tu 13.1.1 a přes noc mi to kleslo jen o 10 procent cca......ted jsem koukal asi 2 minuty na youtube nekleslo ani procento ....myslím že už je to stabilní .
včera mi to na 13.1 lítalo jako obrácenej taxametr ....
Mam SE akorat 2 roky
Zkusen iOS13 / 13.1 / 13.1.1
Nezaznamenal jsem zadny problem nebo bug krom toho ze mi to cervene teckuje text l kdyz je vypla kontrola pravopisu a autokorekrura
A mam vyhrady k fotogalerii, ta z iOS12 mi vyhovovala vice...
Baterka drzi tak nejak normal, mam 85% kapacity a nejakou kratsi vydrz nepozoruju.
Tak to jsou nadějné zpravy 👍 jeste par podobne pozitivních zkusenosti a muzu dceri na jeji SE Take dat konecne iOS13 😁