Zdravim,
před měsícem a pár dny jsem si koupil svůj první iphone. Konkrétně iphone 7. Po koupi byla kondice baterie 100% po asi 14 dnech používání klesla kondice ma 99%. Považoval jsem to v rámci záběhu baterie za normální. Nyní jsem kondici opět zkontroloval a je tam už jen 95% za měsíc a tyden používání. Nevíte někdo co s tím?
Ahoj,
nejspíš na reklamaci.
Já mám xs maxe od dubna a stále na 100%.
Nenechávej vybíjet pod 20% a zapni si optimalizování baterie.
Když to ani potom co se iphone naučí tvoje zvyky nabíjení nezlepší tak reklamuj.Já mám něco přes rok a půl iP8 a kondici baterie mám 96% Za tak krátký čas to podle mě není normální.
jan. píše:
Nevíte jak je to s voděodolnosti iphonu po vymene baterie ?s tou kondiciou by som to az tak neriesil kedze to tento udaj nieje moc pravdivy.
Co sa tyka vodeodolnosti tak ja som menil na X pocas akcii minuly rok v autorizovanom servise a potvrdili ze maju nastroje na vymenu baterie a zaroven to vedia aj otestovat.
popo píše:
Nevíte jak je to s voděodolnosti iphonu po ymene baterie ?To záleží na tom, jestli půjdeš do autorizovaného servisu nebo někam do garáže. V autorizoveném servisu kromě výměny baterie a zalepení telefonu udělají i kompletní test a kalibraci displaye. Ale stejně - na vytopení se záruka nevztahuje.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.