Ahojte, mám otázku, mám iPhone xs a nedávno jsem byl v bazénu a chtěl jsem otestovat moji kameru na mobile. Vylezl jsem z vody a můj iphone se začal sám vypínat, vždycky vydrží tak 3 minuty a potom se zase sám vypne, nevěděl by někdo co s tím?(sám se vypne a za chvilku se zase zapne) Děkuji za rady
iphone totiž není určený na to aby si ho ovladal pod vodou...tak mozna proto ty zacal takto blbnout..
Mám amatérskou zkušenost s řešením problému s reproduktorem utopeného iPhonu X.
Náhodou jsem se jen postříkal vodou ze zahradní hadice a do mobilu, který jsem měl v kapsy asi trochu natekla voda. Po jeho otření jsem zkusil zavolat a zjistil jsem, že zvuk je velmi slabý a ještě chřestí. Vzpomněl jsem si na článek o vodotěsnosti iWatch a na funkci symbolu “kapky”. Protože jsem na mobilu tento symbol nenašel tak jsem jeho funkci nahradil tím, že jsem z reproduktoru opatrně vysál vodu. Sice jsem žádnou vodu necítil, ale po několika opakováních se zvuk vrátil na původní kvalitu. Kdybych už neuvažoval o novém iPhonu asi bych šel do opravny, ale risk vyšel.
Jen pro zajímavost - s iwatch série 1. se běžně koupu v moři již “x” let a stále bez problémů.Ve zkratkách pro iOS lze na netu stáhnout zkratku která přehraje podobný zvuk jako "kapka vody" na Apple Watch a vodu z reproduktorů dostane ven. (jen takový menší tip) 😉
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.