myslite ze cen druhe generace airpods pujde dolu, kdyz vysli nove airpods pro?
> Cauahoj píše:
> myslite ze cena druhe generace airpods pujde dolu, kdyz vysli nove airpods pro?> Cauahoj píše:
> > Cauahoj píše:
> > myslite ze cena druhe generace airpods pujde dolu, kdyz vysly nove airpods pro?Ahoj, cena beznych airpods dolu nepujde.
Verze PRO bude pro narocnejsi uzivatele, klasika zustane a stejne tak i cena. Mozna prvni generace nebude moc zadana a pujde do vyprodejeMyslím, že cena dolu už moc jít nemůže. Mrkni na Heureku dají se pořídit již od 3600. Já je koupil v Suntechu loni synovi za cca 3,8k a spokojenost. Oba! 😁.
Mám i drátové Klipsche a jsou sice špička ale bezdrát je bezdrát.Airpody i ostatní jsem schopný sehnat jakékoliv s výraznou slevou přes VIP účet u Datartu - nové Airpods Pro za 6334, tzn nějakých 12%. vztahuje se na věškeré zboží, objednané přes web.
Já apple air pods koupil v Dánsku, kde jsem za ně dal o něco míň, než co by mě vyšly v ČR. Škoda, že když existují srovnávače finančních produktů nebo obecně produktů, tak neexistuje nějaký porovnávač cen produktů napříč zeměmi EU. Nebo už je ale neznám? Díky