ahoj, nevíte někdo jak odmítnout hovor, respektive jen ztišit vyzvánění, aniž by se příchozí hovor ukončil a přesto já mohl pracovat na něčem jiném? Situace: potřebuji rychle napsat zprávu, píši jí a najednou mi někdo zavolá. hovor ztlumím vypínacím tlačítkem, aby to nevypadalo, že jsem jej vytípnul. Ale stále je vidět, že volající volá. Dokud to nepoloží volající, tak nemám šanci dělat něco jiného, třeba dopsat tu zprávu atd ... běžná funkce třeba na androidu, že si příchozí hovor stahnu na lištu, když jej nechci přijmout, vyzvánění se jen ztiší a já mohu pracovat s mobilem dále jak chci. kolikrát je volající vytrvalec a já čekám třeba minutu, než to položí, abych mohl pracovat dále. Děkuji
Hovor lze ihned odmítnout zprávou (ze šablony či vlastní), volající tak ví že o něm vím a budu se mu věnovat později až budu moci. Tohle záměrné nebrání hovoru je dost dětinské.
adbernau píše:
Hovor lze ihned odmítnout zprávou (ze šablony či vlastní), volající tak ví že o něm vím a budu se mu věnovat později až budu moci. Tohle záměrné nebrání hovoru je dost dětinské.Proč dětinské? Někdy jsem na meetingu a nemůžu hovor přijmout. A odesílat sms je otravné, nechám propadnout hovor do schránky nebo ho nezvednu ani netípnu abych měl ikonu změškaného hovoru.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.