Zdravím, rád bych poprosil kohokoliv, kdo by měl s podobným problémem zkušenost, o pomoc. Na identický problém jsem bohužel zatím nikde na internetu nenatrefil a nevím proto, jak ho případně řešit. Mám iPhone SE s aktuálním iOS 12. Před pár týdny jsem si všiml, že mi občas upozornění na SMS (netýká se to iMessage ani ničeho jiného, data mám vypnutá) nepřijde v momentě, kdy zpráva přijde, ale až po nějaké, vždy trochu jiné, době. Od té doby se tento problém stal pravidelností. Uvedu příklad: mobil mám zamčený a odložený, zazvoní mi upozornění na SMS, mobil odemknu a na příchozí zprávě je napsáno např. "před 14 min". Všiml jsem si toho, že upozornění občas "odstartuju" tím, že vezmu mobil do ruky, odemknu ho a v ten moment zpráva zazvoní a objeví se, opět s informací, že vlastně dorazila již před chvílí. Pokud mobil v daný okamžik používám, zprávy myslím chodí správně, tedy v okamžik doručení. Pokud u mobilu nejsem, je to vždy náhodné. Někdy přijdou okamžitě, někdy s výše popsaným zpožděním. Není to určitě ani problém signálu, ani není problém v tom, že bych zprávu neslyšel přijít a měl nastavené opakované upozornění (to mám vypnuté). Jelikož zprávy někdy dorazí správně, někdy zase ne, nevidím v tom žádný princip, který by ukazoval na to, že bych měl jen zničehonic někde něco nějak jinak nastavené. Vše se začalo dít zničehonic. Přijde mi, jako kdyby to, že je mobil zamčený/uspaný nějak bránilo doručení zprávy. Budu vděčný za jakoukoliv radu či zkušenost s podobným problémem. Moc díky, Dominik
ahoj, mam ten isty problem a fakt neviem co je zle. urobil som asi vsetko. presne ako ty pises. nefunguje ani facetime ani find my iphone. je jedno ze si na mobilnych alebo wifi proste appleovske aplikacie nejdu. bezne sms a hovory ano.
Ahoj, mám naprosto stejný problém, také netuším, čím by to mohlo být způsobené...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.