Zdravím Mam takovéj problém uz asi 3 měsíce me nejdou odesílat z iPhonu 6 sms iMessage jde v poho ale sms ne na žádný číslo vždy to napise ze odesíláni selhalo. Nejdříve jsem to řešil s operátorem těm se me ozval ze to je chyba Applu. Tudíž jsem volal na apple podporu. Po jejich 2 hodinovém hovoru kdy jsme vedli i videohovor s Amerikou kdy se me ptali pomalu na číslo mojich bot jsem to vše vzdal. Po tomto hovoru to dva dny fungovalo a potom zase nic. Chci se zeptat jestli s tim mate nějaký zkušenosti a poradili me co mam dal dělat protože jsem uz zoufalej. Předem děkuji
stalo sa mi nieco podobne, ked som chcel odoslat sms na iny iphone, ktory prave nemal zapnute data. proste vypisalo chybovu hlasku, ale sms neposlalo.
Zkusil bych reflash telefonu do továrka bez obnovení ze zálohy (nastavit jako nový telefon). Předpokládám, že to dělá všude, nejen v nějakém konrétním místě, pokoji, situaci, že?
hm, to nevypadá dobře, zkusil bych ten reflash bez obnovení ze zálohy a pokud to nepomůže tak ..... zkusit žít bez SMS, nebo "budou Vánoce" 🙂
Tak ted přišla nějaká aktualizace 12.1.1 a uz to zase jde tak doufám ze uz na furt všem dekuju za odpovědi
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.