Ahoj všem, neuváženě jsem přesla z HS na Mohave a od té doby mám pekelný problém s MacBookem, s každou aplikací (sms, fotky, klíčenka atd.) se mi vždycky točí milované barevné kolečko, každá aplikace mi začíná hláškou že neodpovídá, zda ignorovat, několikrát do hodiny mac "zamrzne", musím zaklopit, pár minut počkat, pak se většinou chytne. Aplikace jako PDFPenPro či Evernote skoro nerozhýbu. Airprint nefunguje, zlobí tisk i do pdf, paradoxně Parallelsy nové jedou na 100%, problémy mám i když jsou zapnuté, i když vypnuté. Updaty mám, místa na disku habakuk. Mám se pokusit vrátit se k H-Sieře, nebo to někdo měl podobně a rozhýbal? Děkuji 🙄
ak je dostupna zaloha v time machine tak skusit sa vratit na HS a potom skusit zase upgrade. Ak nie tak jedine cistu instalaciu kedze je dost problemov ktore uvadzas
Dobrý den, mám rychlost netu cca 130/120 a přesto se nepřipojím do Apple storu, iTunes, při vyhledávání aktualizací SW mi to napíše, že není připojení k síti...neřešil někdo, co s tím? internet je rychlý, v iPhone vše frčí, macbook mrtvý. K případným opravám Mohave se tak nedostanu, nemůžu ani stáhnout sw či novější verze programů :-//
Moj macbook pro 2012mid ma problem s dlhodobým spánkom na Mojave - pri prebudeni často zamrza a pomáha len surovo vypnuť. Na HS som tem problem nemal. Mám spravenú čistu inštaláciu. Ma miekto podobný problém, resp. pozná niekto nejaké riešenie na tento problém?
Mám podobné problémy. Dokonce pokud připojím externí HDD disk, tak MB často havaruje.
Karta Jet Drive je také problémová - za mě tedy hrubá nespokojenost. 👿Bohuzial ani posledna aktualizacia nepomohla - zrejme sa budem musiet vratit na HS. - tak to vyzera ze soudruhove v ndr nekde udelaly chybu.
Už jsem se domníval, že se problém vyřešil, ale včera opět havárie. Problém je pouze s připojeným externím diskem a s vloženou kartou JetDrive. Řeším to s APPLE supportem na mezinárodní bázi.