Sice už tu je téma s iOS 10, ale tam se řeší instalace. Proto tohle zakládám, abychom mohli psát naše názory a zkušenosti s iOS 10. Co se vám líbí, nelíbí? Za mě je určitě design plus, hlavně lockscreen, který je sice zalagovaný, ale to se vyřeší. Rychlost je na betaverzi taky ok. Zatím jediné, co mi vadí je ta hnusně udělaná aplikace Hudba a způsob odemykání iPhonu, kde se musí zmáčknout homebutton. ( Už i tak je lehce vymačkatelný )
Za mě podobný názor, to odemykání mě štve snad nejvíc, zbytečně se musí mačkat homebutton 🙁 ale jinak jsem docela spokojenej 🙂
Jak sám píšeš, vadí mi způsob odemykání. Snažím se homebutton šetřit co nejvíc to jde, ale abych ho mačkal ještě kvůli odemykání, to je docela pruser. Dalsi vec je zasekaný a pomalý safari. Facebook docel padá a přijde mi, že blbnou notifikace z messengeru.
Design mi sedl, líbí me si. Touch ID reaguje podle mě mnohem rychleji při odemykání, což je super. Co se týče výdrže baterie, přijde mi asi stejná.Ale je to precijen prvni beta, takze vsechno beru s rezervou a verim, ze se vsechno opravi a ze pilotni verze bude fajn
Stejně to teď ještě downgradnu zpet, mam radsi jistotu, ze vse funguje. 😀
edit:
Zvladnete mi nekdo poradit? Uz mam zpet iOS 9.3.2, ale udelal jsem si zalohu uz se stazenym iOS 10, pred instalaci, tak mi to furt hlasi upgrade na iOS 10 (viz. screen).
Nevite nekdo, jak se zbavim hlasky, ze je k dispozici nova verze iOS? Dekuji mocJimmy: máš smazanej beta profil? 🙂
Jinak moje pocity. Design luxusní, opravdu se mi moc líbí oproti iOS 9. Lockscreen též super, jak již bylo řečeno odemykání trošku průser. Způsob notifikací a 3D Touch využití se mi zamlouvá. Notifikační centrum vlevo též pěkné. Výdrž baterky tragédie, na 6S Plus to šlo rychle dolu a přehříval se mi taky. Raději jsem udělal downgrade.
Hudba totálně hnusná a nepřehledná a věc, u který jsem udělal ,,WOOOW", byla ta na fotce
chlapi a funguje vam to triedenie "ludia" vo fotkach? mne to akoze zacne triedit a nedeje sa nic (iphone 6)
Wow. V autě máš carplay, nebo ti to samo ukázalo po vystoupení?
Lidé mi fungují, jen se dýl načítaly.Tak zatím jeden větší bug je u mě nezasouvání notifikací. Máte to taky?
Nezasouvání notifikací se mi taky děje, restartoval jsem telefon a od tý doby to vypadá, že je to ok. Tak uvidíme. Jinak dnes ráno se mi projevil větší bug. Zkouším novou funkci Večerka, a dnes ráno mi budík zvonil takovým stylem, že mě skoro nevzbudil. Bylo pouze slyšet asi první vteřina vyzvánění, a poté ticho a takhle stále dokola. Telefon vůbec nereagoval a nešel budík odkliknout. Musel jsem ho vypnout a zapnout.
Jinak problém s padajícím Facebookem mám taky. Co mě ale štve víc, je to, že občas nereagují tlačítka pro regulaci hlasitosti. Po restartu telefonu to ale vždy chodí.
Nový design aplikace Hudba je strašný, doufám že to ještě změní, tohle se mi nechce ani používat. Jinak widgetové centrum na levé straně hodně cením, konečně mají widgety v iOS smysl.
Widgety sou super. Ale dostat se k nim při přejetí notifikací v ozn. centru je hodně na nervy teda. 😀
Kuba.Vlk360 píše:
Jimmy: máš smazanej beta profil? 🙂Výdrž baterky tragédie, na 6S Plus to šlo rychle dolu a přehříval se mi taky. Raději jsem udělal downgrade.
to vybijeni baterie u 6s Plus dela fotoaparat.. takze ho chce po pouziti vypnout z task manageru
jinak hudba za me pohoda.. vyhoda hlavne v aute, kde je problem se trefit pokud clovek pouziva nejmensi pismo ja, tak zrovna tam je to vesti vyhoda.. jinak z bugu mam este problem ze kdyz chci spustit nekdy aplikaci z nejaky slozky tak misto spusteni se rozklepe na vymazani a obcas se po odemknuti nezobrazi status bar, takze musim stahnout listu a pak uz tam zustane.. pada mi akorat parovani csob s mobilem pri poslednim kroku.. ale to je chyba csob..
Nainstaloval som na iphone 5 ,betu ios 10 a sygic TTS hlas cita strasne pomaly neviete co s tym?
JimmyLouder píše:
edit:
Zvladnete mi nekdo poradit? Uz mam zpet iOS 9.3.2, ale udelal jsem si zalohu uz se stazenym iOS 10, pred instalaci, tak mi to furt hlasi upgrade na iOS 10 (viz. screen).
Nevite nekdo, jak se zbavim hlasky, ze je k dispozici nova verze iOS? Dekuji mocAhoj to bohužerl nejde, jakmile uděláš zálohu když už máš profil v telefonu, tak ti ta záloha je "k prdu", protže sis už zazálohoval i ten profil. Nejlepší je udělat zálohu vždycky před "nějakým" úkonem. Já musel bohužel řešit to samé. Naštěstí jsem měl zálohu asi 5 dnů dozadu.
Jinak za mne: Beta je celkem fajn.Telefon se mi zdál takový "pomalejší". Mám IP6S PLUS 64GB. Za mne první beta šla ven.
Padalo mi bankovnictví (bez toho mi to je k prdu). Nemohl jsem postovat fotky na FB (spadl), a ten mačkací homebutton nemůžou snad myslet ani vážně.patlen78 píše:
a ten mačkací homebutton nemůžou snad myslet ani vážně.ono vzhledem k tomu ze se ukazuje ze by na iphonu 7 mel bejt home senzorovej, tak to zase takovej nesmysl neni
Tak pak nerozumím hlášce "pro odemknutí zmáčkni tlačítko" :-).To mohli rovnou udělat pro "nemačkací" tlačítko přeci ....jen otisk.Měl jsem NEXUS 6P a tam to fungvalo perfektně.Nic nemačkáš, jen přiložíš a odemkne se telefon...tak si to nějak představuji.