Zdravím, přemýšlím jestli jít do X nebo XR... (XS už mi přijde zase zbytečně drahý) Vaše dojmy? Počkat si na recenze, nebo ani nepřemýšlet a brát? Přijde mi že Xko je stále neskutečně nadupaný, ale nechám si poradit 😆
Pokud máš iPhone X tak se Ti nevyplatí kupovat žádný z nových modelů, pokud máš starší zařízení jako iPhone 6 , 6s , 7, tak si kup iPhone XR. Plně dostačující zařízení , je zbytečný vyhazovat o x tisíc víc
Doporučuji počkat a jak u X spadne cena níže, tak jít do něj. Xr je dobrý telefon, ale pro mě nemá 3D touch + celkem se mi zalíbil OLED displej a hlavně už je to celkem "kráva" telefon. Xr je spíš úroveň iphonu 8 bez buttonu.
krupica.mirek píše:
Doporučuji počkat a jak u X spadne cena níže, tak jít do něj. Xr je dobrý telefon, ale pro mě nemá 3D touch + celkem se mi zalíbil OLED displej a hlavně už je to celkem "kráva" telefon. Xr je spíš úroveň iphonu 8 bez buttonu.Tam je spíš otázkou zda má cenu dávat o 7500kč víc za iPhone Xs . Nenabízí nic extra a displej je asi to poslední co bych řešil. Záležet na mě tak já bych si vystačil kdyby Apple dál jel ve své staré vlně svého retina displeje jak tomu bylo dřív . to stejné co se týče fotoaparátu . Kdyby Xs měl dejme tomu garantovanou výdrž baterie o jeden den delší tak už bych uvažoval jinak. Ale pro mě je letos jasným vítězem, iPhone Xr.
S bonusem více barevných variant . Doufám že se bude prodávat líp než Xs a Xs Max .Mam přesně 5s.
Nicméně Xr ma stat 24tis (128gb)... mam
Moznost koupit za 24tis Xko (256gb)
Takze cena stejna - a obecne si myslim ze jak vyjde XR tak cena bude uz stejna určitě.Nicméně, si myslim ze Xrko krom A12 a hezky barvy moc navic neda...
Xko, je poměrně a pro mě stále nadupane...
Taky mam 5s,
Hlavni vyhodu u Xr vidim v podobe dualsim. Uz me dlouho nebavi tahat 2 mobily neustale sebou.K tomu vyuziju moznost koupit Xr ve Vancouveru koncem rijna, kde 128gb verze vyjde na krasnych 17600.
Clo a dph rozhodne platit neminim. Do era se mobil pekne vybali do kapsy.
berczo píše:
Taky mam 5s,
Hlavni vyhodu u Xr vidim v podobe dualsim. Uz me dlouho nebavi tahat 2 mobily neustale sebou.K tomu vyuziju moznost koupit Xr ve Vancouveru koncem rijna, kde 128gb verze vyjde na krasnych 17600.
DPH ti napočítají kanadské hned u kasy, no a ten zbytek snad ani nestojí za komentář 🙂
Dej si do googlu vypocet celniho dluhu a pochopis 😉 Rozhodne pred ctenim nekomentuj 🙂
Jinak v Can ti zauctuji u nakupu taxu nejakych 10% pokud vim. Nicmene je cesta jak i tohle obejit.
Jinak cena v Can AS je za xr 128gb verzi 1099,- pri kurzu 16,7 czk za can dolar, krasnych 18500 😉
Já osobně bych šel do X. Už kvůli duálnímu foťáku. Ale Xr taky asi nebude špatná volba. Chtělo by to vyčkat a pak se na oba telefony podívat někde v iSetosu, iStore, iWant atd.
Ještě jedna možnost , chvilku si počkej až si pár lidí koupím Xrko budou ho používat pár dní a zjistí že chtějí Xs nebo Xs Mas a Rko budou prodávat za 18K aby bylo co nejrychleji prodané 😉
berczo píše:
Taky mam 5s,
Mno, pokud vím, tak eSIM zde na trhu nikdo nemá (stále a nějak se nehrnou) 😥
mike-biker píše:
Já osobně bych šel do X. Už kvůli duálnímu foťáku. Ale Xr taky asi nebude špatná volba. Chtělo by to vyčkat a pak se na oba telefony podívat někde v iSetosu, iStore, iWant atd.Už to tak vypadá, že si počkám co bude. Nicméně, mě stále láká víc Xko.
VeverkaPetr píše:
Ještě jedna možnost , chvilku si počkej až si pár lidí koupím Xrko budou ho používat pár dní a zjistí že chtějí Xs nebo Xs Mas a Rko budou prodávat za 18K aby bylo co nejrychleji prodané 😉Trochu se bojím, že něž začnou prodávat XRka tak bude léto...
Přeci jen, kdo má peníze tak bere XS a kdo chce dostupný mobil vezme XR (nemyslím, že bude takový prodejový boom, ale třeba ano 🙂 )
Přesně tak XS je zbytečně drahý taky přemýšlím jestli koupit X nebo XR nevím.
Patrik píše:
Přesně tak XS je zbytečně drahý taky přemýšlím jestli koupit X nebo XR nevím.kupovat Xko na konci roku 2020? 🙂
kouknete ze kdy je zalozene tema
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.