Zdravím, jsem nový uživatel Applu, konkrétně iphone 6s a mám pár dotazů. 1) Pokud mi někdo volá, stává se, že se někdy zobrazí tato obrazovka tedy že je na výběr buď přijmout nebo odmítnout a nebo se zobrazí tato obrazovka tedy musím odmítnout hovor 2x stlačením odemykacího tlačítka. Proč to tak je a jednou je taková obrazovka a podruhé jiná? 2) Mám založený icloud účet a všechno nastavené, ale když si chci uploadnout nějakou fotku z galerie na iCloud, tak dám sdílet tu fotku s iCloudem a odešlu jí tam, ale potom na tom iCloudu není a ukazuje se že album je prázdné. Co je špatně? Na androidu s google drive mi to fungovalo normálně takhle, je to tady nějak jinak a dělám něco špatně? 3) Kde najdu nějaké podrobnosti v galerii například u fotky? Jako na Androidu, třeba kdy byla pořízena, jaká je její velikost, jestli byla focená s bleskem atd atd., prostě nějaký podrobnosti o fotce/videu To je zatím vše, kdyby mě něco napadlo tak ještě přidám. Díky za odpovědi
1) rozdíl když je odemčený/uzamčený nebo naopak
2) -
3) na Macu ve Fotkách.. na iPhone ne3) když v galerii vybereš fotku tak uprostřed nahoře máš kdy a kde byla pořízena. To je jediné.
add1 - prvni obrazek je kdyz mas iphone odemceny, druhy je kdyz je zamknuty
add2 - mas na icloudu v telefonu zapnutou moznost "Knihovna fotografii na iCloudu" a "Sdileni fotek na iCloudu"?
add3 - tohle na telefonu nezobrazis (pouze Místo a Čas pořízení je vidět), ostatní EXIF uvidis, kdyz fotku exportujes nebo posles emailem na PC.ElvisEK : No, právě že nemám tu knihovnu zapnutou, ale problém je ten, že když jí zapnu tak se mi automaticky odesílají všechny fotky a to já nechci, chci si vždycky poslat na iCloud jen nějakou konkrétní kterou chci, jde to nějak?
to asi nepujde,
pro sdileni fotek se pouzivaji fotky, ktere jsou fyzicky ulozeny na icloudu a jen se vytvori odpovidaji "odkaz" pro toho, na koho to sdilisAha. Z Androidu jsem byl zvyklý, že fotku kterou jsem chtěl jsem prostě z galerie odeslal na Google Drive a odtud si jí buď stáhl, nebo sdílel s někým odkaz apod.
u applu je videt tendence mit vse na icloudu
zkus zapnout a vysdilej ty fotky, uvidis, jestli to zacne fungovat 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.