Zdravím. Jednou za čas se mi stane, že ikonka stahování nebo hledání signálu (vedle wifi) je najednou zobrazena neustále-pořád se točí. Při datech i wifi. Při vypnutí dat nebo wifi se vypne i ikonka, ale hned po zapnutí se objeví znovu. Trvá to, dokud telefon nerestartuji. Poprvé se mi to stalo asi na verzi iOS 11.2, nyní mám 11.4.1. Stalo se to už někomu? Napadá mě jen dát telefon do továrního nastavení přes iTunes a pak asi reklamace, ale nevim, jestli to na ní je.
Ahoj, první co mě napadá je, že se stahuje aktualizace nějaké aplikace nebo aplikací. Zkus zkontrolovat a popřípadě vypnout automatické stahování aplikací (Nastavení - iTunes a App Store). Nebo by to taky mohla být synchronizace a zálohování například na iCloud.
Ahoj, první co mě napadá je, že se stahuje aktualizace nějaké aplikace nebo aplikací. Zkus zkontrolovat a popřípadě vypnout automatické stahování aplikací (Nastavení - iTunes a App Store). Nebo by to taky mohla být synchronizace a zálohování například na iCloud.
Ahoj, díky za odpověd. Automatické stahování aplikací mám ale vypnuté. Synchronizace by asi tak dlouho netrvala, protože to může nechat několik dní a pořád tam ta ikonka bude. Dokud telefon nerestartuji.
Je to kontrolka síťové aktivity. Manželce to dělal 6s půl roku co ho měla. Teď má iP 7 a dělá ji to stále taky. Když ho vypnu a zapnu tak to půl dne nedělá ale pak zase ano. Už jsem mobil i obnovil to továrního nastavení ale nic nepomohlo. Jsem na 100% přesvědčený že to dělají SIM karty operátorů, protože je to kolečko síťové aktivity. Dokonce se jí stává, že když si nějakou stránku v Safari uloží tak ji jako ikona obrázek té uložené stránky se zobrazí modré logo O2. A myslím si že sim karta pak stále vyhledává a zkousí načíst tu stránku. Zkus si zajít k operátorovi a vyměnit si SIM kartu. Já jsem k tomu manželku zatím nedonutil ;-))
Velmi pravděpodobně to bude povolenými Wi-Fi hovory, když jsem to měl zapnuté (Vodafone) tak mi to dělalo taky, i když ne v té míře co se zde popisuje, ale klidně 5-10 minut to tam bylo. Jak jsem je vypnul (ukončovaly se hovory při ztrátě Wi-Fi signálu), tak od té doby je klid.
Manželka ani já volání přes data nepoužíváme a máme je vypnuté a ikonka se stále točí. Tím to nebude. Jak píšu výše, vyzkoušel jsem úplně vše. Tovární nastavení a nechal jsem ho v něm celý den a také se začala točit. Už prostě zbývá jen ta výměna SIM karty.
Ahoj, moc díky za odpověd. Tohle mě nenapadlo. Mně se to děje cca "jen" jednou za měsíc. Asi tu výměnu sim karty zkusím, než udělám udělám tovární nastavení. Volal jsem kvůli tomu i na support applu a tam mi řekli nejdřív zkusit vyresetovat všechny wifi připojení (to jsem dělal cca před dvěa měsíci a nepomohlo to), dále tovární nastavení přes iTunes a pak kdyžtak reklamace.
Na reklamaci to určitě není, mobil to nedělá. Manželce to dělal 6s a teď iP7 ji to dělá také. Hned druhý den po vložení SIM karty a zapnutí mobilu.
A taky Vám to přestane, když vypnete wifi nebo data? Když je telefon offline, tak ta ikonka zmizí. Po zapnutí dat nebo wifi to hned začne nanovo.
Ano, přesně i tak mi to dělá. Zbývá jen vyzkoušet jinou SIM kartu.
jj, když se to měsíc neobjeví, tak budu jásat.Vědět dám.