Zdravim povedlo se mi rozbit safirove sklo na mojich Apple watch 42mm stainless steel 1 generace , bylo to na boku tak jsem to moc neresil na funkci to vliv moc nemelo akorat ted jsem si o to zavadil pri oblekani bundy a displej se odlepil hodinky normalne funguji ale ted vim ze vymena je nevyhnutelna . Moje otazky zni zvladnu opravu (vymenu) displeje doma ? da se vymenit pouze safirove sklicko nebo se musi menit cely displej. Kde nejlepe displej sehnat ? A na kolik to cele prijde a nesel by pouzit napr displej z levnejsi varianty ? Predem dekuji za odpovedi . Petr
Ahoj, stručne, opravu sám doma asi nezvládneš, jedine že by si mal na to aspoň nejaké normálne náradie, zručnosť a cit pre jemnú elektroniku. Ak by si sa na to ale predsa dal, odporúčam ti rovno vymeniť LCD aj so sklom (neviem ani či pri týchto hodinkách zoženieš len samotné sklo), je to jeden kus dielu, kde stačí pripojiť flex káble a displej osadiť do tela.
Cena takého dielu sa pohybuje zhruba okolo 100-140€, čiže nastáva otázka, či sa ti viac neoplatí upgrade hodiniek 😉Samotné sklo se dá koupit v ceně 1000,-, ale ta výměna bude složitější a na to doma asi nebudeš mít pracovní nářadí
Dekuji Mirku takovou odpoved jsem potreboval slyset . Ale jeste mi povez v servisu to zrejme zvladnou vymenit pouze sklo ne ? Pac s displejem jinak vazne absolutne nic neni . Ale spis se obavam aby si servis nechtel namastit kapsu a nerekl hele sklo vymenit nejde musi se to cele tak nezaplatite nevim 1500kc ale 5000kc
Dle mého názoru se s tím v servisu nikdo piplat nebude. Vůbec nemám páru kolik času to zabere + speciální nářadí k tomu. Ve finále se to může přiblížit ceně komplet displeje, ale taky nemusí.Je třeba se optat. Ne nadarmo se říká "líná huba hotové neštěstí " 😀
"líná huba hotové neštěstí " - a já jen dodávám: "hlavně při orálním sexu"
Ale k věci - pokus máš součásti, tak nějaký šikovný člověk to určitě spáchá, pokud se na to necítíš.My v servise používame len origo diely t.j., sklo aj s displejom , či už pri mobiloch alebo inej elektronike 😉 Je pravda, že len so samotným sklom sa ti nikto asi zapodievať nebude, nieto ešte poskytovať na takú prácu záruku 😉
Lukáš píše:
My v servise používame len origo diely t.j., sklo aj s displejom , či už pri mobiloch alebo inej elektronike 😉 Je pravda, že len so samotným sklom sa ti nikto asi zapodievať nebude, nieto ešte poskytovať na takú prácu záruku 😉Děkuji Lukáši zá Tvé odpovědi. Váš servis opravuje Apple Watch ? Kupovat nové fakt nechci , záměrně si chci nechat Ty co mám . A cena za opravu kterou uvádíš mi nepříjde zas až tak hrozná .
Ahoj, áno, servisujeme aj Apple Watch, avšak pri 1st gen sa už asi pol roka nevykonáva oprava, ale SWAP, čiže sa dostáva rovno nový kus, pričom cena tohoto SWAPu je 290€.
Ako som ale už spomenul, pokiaľ máš aspoň nejaké to náradie na to, opravu by si zvládnuť mohol aj podľa návodu (myslím že ten uvádzať nemusím, všade je toho dosť), ako som ale už spomenul, odporúčam kúpu komplet dielu aj s LCD 😉Lukáš píše:
Ahoj, áno, servisujeme aj Apple Watch, avšak pri 1st gen sa už asi pol roka nevykonáva oprava, ale SWAP, čiže sa dostáva rovno nový kus, pričom cena tohoto SWAPu je 290€.
Ako som ale už spomenul, pokiaľ máš aspoň nejaké to náradie na to, opravu by si zvládnuť mohol aj podľa návodu (myslím že ten uvádzať nemusím, všade je toho dosť), ako som ale už spomenul, odporúčam kúpu komplet dielu aj s LCD 😉Děkuju právě jsem se informoval na opravdu v český servis a byla mi napsána cenovka 8255kč 😀 pěkná zlodějina kouknu na netu kde se dá sehnat levně displej a vyměním si to sám jestli nenajdu tak je vyhodím a už víckrát si tuto předraženou věc nekoupím .
No drahý jsou, to jo.. Ale dneska bych si bez nich asi už nedovedl představit fungovat 😀 (eko)systém iPhone + Apple Watch + AirPods jsou sice a) k nezaplacení, HI, ale za b) k nazaplacení.
Ahoj, nabízím hodinky Apple Watch na náhradní díly - se safírovým sklíčkem. Neměl bys zájem? Pokud ano, nabídni cenu.
ahoj, mal by som zaujem o apple watch so zafirovym sklom, napis mi na: fanderky.90@gmail.com