Zdravím, mám Airpody asi 2 týdny. Od začátku se mi jednou nebo dvakrát za den stane, že mi začne jakoby haprovat spojení BT a hudba se začne zadrhávat a přerušovat, po cca půl minutě se vše vrátí do normálu. Abych vysvětlil, po dobu výpadků (půl sec - 2 sec) hudba jakoby jede dál, tzn přeruší na 2 sekundy, tak hudba se přeruší třeba 2:15 a jakmile se zase ozve, tak jede ve stavu 2:17. Koupeny v iStyle, dal jsem je na reklamaci, protože kamarádi co je mají tvrdili, že by se to stávat nemělo, na reklamaci se vada samozřejmě neprojevila a nemám ani možnost, jak dokázat, že mě se to děje. Prodavač mě doporučil obnovení přes DFU a nebo pak počkat na iOS 11. Stalo se to už někomu, kdo Airpody má, případně jak to vyřešil? více: mỹ đình plaza 2, iris garden Děkuji předem
Mě se to stává pouze když dám iphone do zadní kapsy kalhot při chůzi. Prostě tělo signál BT zastíní. Proto ho už dávám do kapsy od bundy.
Pánové v tom to nebude mě sluchátka dosáhnou skoro po celem bytě 🙂 a v zadní kapse mě to neblbne dokonce nosím telefon v batohu a v pohodě.. mrkněte na toto https://www.youtube.com/watch?v=10HsJd7Df_Y
Je to telefonem, sedmicka má problém a X nemá problém i tam, kde 7 už se odpojuje. Taktéž v zadní kapse apod není problém. Takže to vidím na telefon a BT.
Jinak z toho videa je jasné vidět, ze tělo ovlivňuje BT, když ho položí, dojde dále.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.