Nevíte jak je to se záručním servisem na iPhone zakoupených v US? Případně když je ještě přikoupená AppleCare+?
Dan Rubin píše:
Nevíte jak je to se záručním servisem na iPhone zakoupených v US? Případně když je ještě přikoupená AppleCare+?Dobrý den, pane Rubín,
Apple obecně poskytuje 1 rok mezinárodní záruku, kterou lze uplatnit po celém světe ve všech autorizovaných servisech. Pokuď je zařízení starší 1 roku, ale stále ještě v záruce (v CZ je pro koncového zákazníka typicky 2 roky záruky), tak je potřeba delší záruku uplatňovat v příslušné zemi s příslušným dokladem. Toto jsou informace, které mi posledně byli sděleny autorizovaným servisem v Čechách, když jsem řešil záruku iPhonu, který byl zakoupen v Dubaji.Není pravda. Obraťte se na iStyle nebo Český servis. Přijmou vám na záruční opravu telefon po roční záruční lhůtě s platným připojištěním AppleCare+.
Vlastní zkušenost. Telefon kupován v USA.Dobrý deň.
Chcem sa opýtať či neviete ako je so zárukou iphone kupovaného v USA. Telefón by kupoval známy a teda by bol na jeho meno, tým pádom by som si asi nemohol uplatniť zaruku v appStore u nás v Sr/Čr. Neviete mi poradiť ako s tým vybabrat?V rámci mezinárodní roční záruky autorizované Apple servisy nezajímá kdo telefon zakoupil, důležité je pouze sériové šíslo (IMEI), takže případná záruční oprava je bez problému...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.