Myslíte že se něco může stát Apple Watch Sport když jsem snimi vlezl do moře? Asi po 10 minutách potápění jsem si všimnul že jsem si je zapomněl sundat tak jsem je polil "sladkou" vodou. Vypadají v pořádku. Ale jen mě zajímá jestli sůl nemohla udělat něco s těsněním.
Pokud jsi je polil sladkou vodou, --- MĚLO--- by to být v pohodě. Přístě bych to nezkoušel, ale chápu, člověk někdy zapomene, zvlášť na dovolené. 😉
Člověk do nich nevidí, takže těžko soudit, zda-li jsou v pořádku. Pokud ale fungují v pořádku, myslím si, že se nemusíš ničeho obávat.
BTW: Jak jsi spokojený s AW Sport? Jak dlouho je vlastníš?
V listopadu je budu mít rok. Jinak jsem s nimi velmi spokojen. Vydrží od rána do večera a to i při celodenní aktivitě. 😀 Díky za optání.
Pokud používáš 2. generaci, tak je vše 100% v pořádku, plavání v moři nepředstavuje žádný problém, Apple na svých stránkách doporučuje přesně postup, který jsi udělal, tedy polít sladkou vodou.
Problém by byl, kdyby ses potápěl do větší hloubky, na zadní straně Watchek 2. generace je napsáno, že jsou vodotěsné do 50 metrů