Zdravím, vlastním MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2013) a jelikož dost pracuji na PC a už jsem se dostal do stavu, kdy by se mi hodil jak větší displej tak případně i 2 monitory vedle sebe - ideálně kvůli vzhledu a brandu jsem chtěl, aby to bylo od apple co jsem tak koukal, tak se celkem levně prodávají apple cinema display...lze tyto 2 monitory napojit vedle sebe do toho mého macbooku? díky PS: jedná se o kancelářskou práci - excel apod. proto nepožaduji nějaké 4K monitory
No právě přemýšlím. Nový LCD stojí 3t. Odpovídající noťas vyjde na 25t. Jenže aby to bylo tím displayem. Ještě mě napadá celý notebook rozebrat a vyčistit. Jenže jak se rozebírá noťas, kde nevidíte jediný šroubek. To bych musel jet šroubovákem a hledat západky - což by mělo mrtě nedozírný dopad na vzhled noťasu. Nemluvě o tom, že jsem takové hovado, které když napoprvé nenajde západky, tak prostě "zarazí a zabere".
Mimochodem teď display vydržel vpořádku cca 20 minut...Thanks for sharing the informative information if you still don't think us, <a href=https://www.abb567.com/blog>블로그</a>you could constantly inspect our roblox hack with any software you desire.