Zdravím přátele nakousnutého jablka! Vlastní nerozvážností se mi podařilo znefunkčnit můj oblíbený iPhone 5s, a to následujícím způsobem... Snažil jsem se vyměnit baterii, přičemž jsem asi prohodil šroubky krytu flexů na desce při odpojování displaye a delším šroubkem do mělčí dírky jsem základní desku poškodil... Po zapnutí se iP5s neustále dokola restartuje, přičemž občas problikne "red screen of death". Obešel jsem dva servisy a v obou mi tvrdí, že problém bude s velkou pravděpodobností na základní desce, cena opravy 3-5 tisíc. Zajímalo by mne, zda existuje nějaký způsob, jak desku vyměnit, zda se to vyplatí, kolik to bude stát a jestli by se tu nenašel někdo, kdo by to uměl. Díky moc za odpověď!
Co se týče toho jestli se to vyplatí tak podle mě ano. Jako plně funkční bude mít hodnotu tak 7 tisíc, navíc s novou baterií. Ale prodávat to na náhradní díly je na dlouho a maximálně se dostanete na stejné peníze. Pokud si jej chcete ponechat tak se to vyplatí 100%. Já mám iPhone 5 a je bez závad, u novějšího bych problémy nečekal.
7 tis je opravdu nesmysl, iP 5S se uz pohybuji okolo 4500, obcas clovek narazí i na nejaky za 3500.
Co takhle koupit nejaky druhy 5S za par korun? Z nej vyjmout základní desku a hodit ji do tveho.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.