Zdravím, mám IPhone 7 plus. Vím, že display je full HD, ale když koukám na YouTube na video v kvalitě 1440p, což je 2k rozlišení, tak ten display na IPhonu je krásně čistý, jako by byl QHD nebo se mi to zdá? Mám IPhone čerstvě měsíc.
Lidské oko má přeci nějaké limity.Cožpak vidíš na displeji nějaké pixely?Nevidiš,leda lupou.Jinak má jak si říkal full HD 1080
Ne, pixely nevidím. Ale když porovnám IPhone 7 Plus s jiným s QHD, tak rozdíl nevidím. Chci říct, že ten display na IPhonu je krásně čistý (ostrý).
Prechádzal si z Androidu? Áno Apple má IPS panely na tej najvyššej úrovni. Poruchovosťou a podaním farieb sú ďaleko za OLED panelmy. Väčšina ľudí sa smeje rozlíšeniu, ale fakt je ten, že u Apple sú tie displeje krásne čisté. Trochu sa teda obávam budúcich iPhonov ak Apple naozaj použije OLED displej, áno, OLED sa rozvíja rýchlo a aj podanie farieb je dnes oveľa lepšie, len či bude v nových iPhonoch na úrovní IPS? To je otázka pre ľudí v Apple, verím, že ak OLED pridajú, kvalita tam bude, respektíve, dúfam.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.