Zrejme stejny problem co popisuje @marketa93 zde viewtopic.php?f=19&t=146&p=281&hilit=kl%C3%A1vesnice&sid=6f50b837ff9b2b17083b8835c96a2bac#p281 Macbook Air Mid2013, aktualne macos Sierra (ale stejny problem jsem mel na macos El Capitan). Vynechavaji nektere klavesy, vzdy ty same zatimco ostatni bez problemu funguji. Problemove klavesy jsou "a", "1", "BackSpace". Po chvilce (15-20 sec) se to probere a a funguje jak ma. Podezrival jsem mechanicky klavesnici, ale symptom odezni sam, takze to na hw problem moc nevypada. Externi klvesnice pripojena jakkoli (USB, BT) funguje bez problemu.Problem se vyskytuje i pri vypnutem BT. Jakekoli napady vitany, je to otravne. Martin
Zdravím.
Klávesnica je tiež len "stroj" alebo niečo, čo sa časom opotrebuje. Môže byť porušená membrána, pri stláčaní, ale mňa by zaujímala jedna vec. Vypadnú tieto klávesy naraz? Napríklad keď vám vypadne "A", okamžite nefungujú aj tie ostatné ktoré uvádzate? Mne sa to stávalo tiež na mojej klávesnici ktorú som mal ešte na starom notebooku - Toshiba, skúsim niečo o tom pogúgliť.
Teraz som možno napísal trošku blbosť, pretože neviem, či má Mac mechanickú, alebo membránovú. Ale asi membránovú, mechanické majú taký väčší stisk. Určite by som zašiel do autorizovaného servisu, kde by vám určite povedali viac. Pri všetkých chybách, ktoré sa vám vyskitujú je najlepšie zájsť k autorizovanému servisu, snáď som vám poradil. Pokúsim sa ešte viac, budem rád ak mi odpíšete na otázku.
Andrej